A 100 milliót érő gardrób 15. századi darabokkal - női...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / A 100 milliót érő gardrób 15. századi darabokkal - női vezetők divatja elérhető áron

A 100 milliót érő gardrób 15. századi darabokkal - női vezetők divatja elérhető áron

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Elegáns, csinos, nőies. Sokba került, persze csak a tulajdonosnak, egy-egy darab, akár elérhető áron. Persze, aki varrni szeretne inkább, az is nyugodtan bekukucskálhat. Megmutatjuk az idei téli divatot a Tóth Bori szalon szerint. 

 

Rendezvénynaptár
Jaksity Kata, Farkasházi Réka és Szily Nóra tartott stílustanácsadást az “élő gardróbként” aposztrofált TOTHBORI szalonban. Az exkluzív belvárosi üzlet egy 100 milliós olasz tőkebefektetés részeként nyitotta meg kapuit a napokban az Opera tőszomszédságában.Dögös, nőies, elegáns. Ez a három jelző hangzott el leggyakrabban
az “élő gardrób” elnevezésű stílustanácsadás során. A leginkább üzleti viseletre, a lendületes üzletasszony-stílusra fogékony nőket személyes tanácsadással segítették a kényelmes szalonban. A hölgyek egyedi tervezésű barett sapkában várták a vendégeket.

Farkasházi Réka, saját elmondása szerint inkább a jellemzően nőies darabokat kedveli, míg Szily Nóra a karakteresebb, egyszerű ám mégis elegáns szabásvonalú ruhákra szavaz.

A legnagyobb sikert az érdeklődők körében a stílustanácsadó hölgyek által viselt barett sapka aratta. “Abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy ezek, a 15 században már viselt jópofa darabok az idei tél ikonjává válnak” – mondta Farkasházi Réka.


A rendhagyó eseményről a tervező, Tóth Bori elmondta: “Nem csak az este, de a szalon kialakításának a koncepciója is az volt, hogy az árusítás mellett egy “élő gardróbot” teremtsek meg. Abból indultam ki, hogy a nők többsége, beleértve saját magamat is, a legtöbbször tanácstalanul áll a szekrénye előtt és a fejében a “jézusom, nincs egy ruhám, amit felvehetnék” gondolata forog. A hölgyek többsége tanácstalan a fazont, színeket illetően. Sokan nehezen hangolják össze alkatukkal, személyiségükkel és munkakörüknek megfelelő előírásokkal az éppen aktuális trendet. A szalonunk pedig az interaktivitásra, az eladó és a vásárló közötti kontaktusra épül.” – mondta a tervező, Tóth Bori.

Fotók: Young & Partners,
ZKZ

 
 
[ 3899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x