Krémmel a nátha ellen! Bioaktív krémek
Címlap / Szépség-Egészség / Krémmel a nátha ellen! Bioaktív krémek

Krémmel a nátha ellen! Bioaktív krémek

Forrás: orgon.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

A reklámok is megtalálták ezt az igényt, és az áruk egy része a relaxálás, más része az aktivitás jelszava mellett talál vevőre. 

Aktivitás  és pihentetés
A bioaktív krémek ötvözik ezt a kettőt. A kristályok gyógyító hatására sokan esküsznek évezredek óta, és ha meggondoljuk a modern tudomány is használ kristályokat gyógyításra.

Végül is, a lézersugár nem más, mint rubinkristályon átbocsátott fény, ha úgy tetszik, ez ősi atlantiszi technológia. Az Orgon-Tech Bt. által kifejlesztett készülék és krémcsalád régóta jelen van a magyarországi természetgyógyászat világában. Az Orgon készülék behangolt kristályoknak köszönheti sejtmegújító hatását, a krémek pedig mentesek minden, természetgyógyász szemmel felesleges adalékanyagtól: színezéktől, parfümtől, vagyis tiszta összetételűek és az érzékeny bőrűek is alkalmazhatják őket. Ezen kívül a tudatos vásárló számára az is fontos, hogy ezek magyar fejlesztésű és gyártású termékek, vagyis „helyben termettek”.Antibakteriális hatás

A Nozico arckrémben illóolajok akadályozzák meg a meghűlést, pattanásos arcbőrre pedig az antibakteriális hatású Pattico ajánlott. Herpesz ellen az Ajpico, visszerek visszahúzódását segítendő pedig a Venico lábápoló krém áll rendelkezésünkre. A krémcsalád tartalmaz bőrpuhító hatású terméket, mely száraz és repedezett bőr kezelésére használható, de van terhességi csíkok kialakulását megelőző Celluco is. Tulajdonképpen nincs is olyan kozmetikai jellegű bőrelváltozás, amelyre ne találnánk gyógyírt az Orgon bioaktív krémek sorában. És az Intimco vajon mire jó?
Könnyű kitalálni: intim tájak síkosítására és „uszodai fertőzések” megelőzésére.

www.orgon.hu

Kép:
piqs.de: Michael Wilson - Drops 1
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6020 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x