Tartalom és forma - kreativitás a gyógyszerkommunikációban...
Címlap / Szépség-Egészség / Tartalom és forma - kreativitás a gyógyszerkommunikációban

Tartalom és forma - kreativitás a gyógyszerkommunikációban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egészség, életmód, és ami ezt segíti. Szakmai eltökéltség és profizmus. Promóció és marketing a gyógyszerészetben. 

Kreatív Gyógyszerkommunikációs Konferencia, 2010. február 25.

A konferencia első előadójaként Kiss Katalin, a Szinapszis piackutató cég kutatási igazgatója beszél arról, hogy a promóciós anyagok milyen hatással vannak az orvosok gyógyszerválasztására. Ezután dr. Berencsi György, a Consultart marketingkommunikációs tanácsadója folytatja a Kreatív gyógyszermarketing a gyakorlatban című előadással. Feitel Balázs (Millward Brown), és Lonkay Attila (Saatchi & Saatchi) arról tartanak előadást, hogy hogyan javítható az ügynökség és a megrendelő együttműködése. Kaszás György (Upgrade Communications) arról beszél, hogy vajon van-e szüksége a gyógyszerreklámnak a kreativitásra. A délelőtti programot Román Balázs, a Kreatív Online főszerkesztője zárja, nemzetközi gyógyszerreklámok vizuális szempontú elemzésével.


A délutánt Nagy István, a Tangram-Zim Reklámügynökség kreatív vezetője kezdi, Fogyasztói insight a gyógyszerpromócióban című előadásával. Ezt egy kutatási eredmény ismertetése követi, amely arra próbál választ keresni, hogy mi hat vizuálisan az orvosra, a látvány vagy a számok. Az előadások sorát egy panelbeszélgetés szakítja meg, melynek során gyakorló orvosok mondják el, ők hogyan látják az őket célzó promóciókat. Ezután Dévényi - Radó Szilvia, a Célcsoport Média kereskedelmi vezetője beszél az ambient és BTL eszközök lehetséges használatáról a gyógyszerpromócióban. A nap utolsó előadását B. Csejtei Ildikó (Gyöngy Patikák – Hungaropharma) tartja, aki a gyógyszertár-láncok szerepéről és lehetőségeiről fog beszélni.

A Gyógyszerkommunikációs Konferenciát a Kreatív Csoport szervezi, a rendezvénynek a Boscolo Hotel (New York Palota) ad otthont 2010. február 25-én.


Konferencia részletek
>>

Kép:
piqs.de: Jules - Gebräu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3527 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x