Kelj fel, és járj!
Címlap / Szépség-Egészség / Kelj fel, és járj!

Kelj fel, és járj!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Ismerünk csodatévő helyeket és csodás gyógyulásokat. A nem várt gyógyulás mindig nagy közönséget vonz. Mindnyájunknak van olyan problémája, amin szeretne varázsütésre változtatni. A pránával való kezelésnél is érdemes az eredményeket másokkal is közölni és ellenőriztetni. A csodatévő vizeknél - pl. Lourdes - orvosok hada és az egyház képviselői figyelik az esélyeket. Nagyon ritkán ismerik el a csodás gyógyulást, bár sokan jönnek haza elégedetten. 

Kezelés után egy-két napig igyunk nagyon sok vizet. Ez segít megszabadítani a szervezetet a felgyülemlett toxinoktól. Kiütés, láz is jelentkezhet, a salakanyagok távozása munkával jár. Lehet, hogy eleinte a tünetek rosszabbodnak, néhány nap után érdemes a munkát folytatni. 

A test erejének növelésével a természetes gyógyászat növeli a test ellenálló képességét. Figyeljük meg az izomlázat. Ha az elsatnyult testrészt megeröltetjük – pl. hegymászásal, lépcsőzéssel, guggolásokkal –, hamarosan erős izomlázat érzünk. Ugyanez a munka egy edzett testnek nem tűnik fel. Ámde amíg csak gyűlnek a felhalmozott mérgek a testben,  azoknak sorban ki kell szabadulniuk a láz vagy a bőrbetegségek segítségével. 

Csakrák szerepe
Hogyan használhatjuk gyógyításban a csakrákat? Értelmezés szerint: fizikai egészség, energiajelenség, energiában tárolt szunnyadó emlékek, pszichikus erő, a megjelenő  világ meghaladása. Közvetlenül a csakrákon dolgozva javíthatjuk egészségünket, és gyógyíthatjuk a csakra által befolyásolt területet. 

A csakrák forognak. Egyik irányban magukba szívják az energiát, másik irányban kivetik az elhasználtat. Az endokrin mirigyek, mellékvesék, herék helyén a fizikai erő, egészség forrása van. A lábat, a nemi szerveket, bőrt, csontokat, vért ellenőrzi. Másrészt innen indulnak ki a pszichológiai jelenségek, rendellenességek. Ha a csakra jól működik, a személy stabil, jól kijön a testével. Kedveli a valóságot. Tartsuk tenyerünketa test alsó részéhez, az ürítés nyílásaihoz, érezzük a fekete szín áramlását. A petefészkek, prosztata helyén van a szerelem, a gyűlölet központja.
Innen erednek a szexuális problémák. Ha nem jól működik, gyenge lesz a személyes erő, nem tudja megoldani a párkapcsolati problémáit. Ha kezünket ide helyezzük, sötétvörös fény áradását érzékelhetjük.

A mellékvesék, lép, hasnyálmirígy helyén van az ego központja. Ezen a helyen kell megteremteni az egyensúlyt a nap sárga színével. De itt keletkeznek a májbetegségek, emésztési zavarok, idegesség, láz. 

Ha el akarjuk érni az ideális súlyunkat, érdemes megfigyelni a szerveink működését ezen a helyen. Ideális esetben csak akkor szabadna megterhelni újabb étellel a gyomrunkat, ha a vastagbélből kitisztult a salak. A vastagbél és a gyomor egymás ellen dolgozik. Amíg a gyomor emészt, a vastagbél puffadást okoz, ha nincs kellőképpen kiürítve. Rossz szokások gátolják a vastagbél tökéletes ürítését, nagyrészt mindig van még benne valami fel nem dolgozott maradék. Ajánlatos lenne olykor langyos vízzel béltisztítást végezni, de ezt mindenkinek önmagának kell eldönteni, nem okoz-e magának egyéb pszichikai sérülést. 

Szívünk környéke
Innen indul a lélegzet, a vér tisztítása. A fent írt ritmikus lélegzés központja is egyben. Kíméletes sport általában rendben tartja ezt a területet. Szívünk dobogása megfigyelhető, ellenőrizhető, jó tudni, mivel tudjuk egyensúlyban tartani vérnyomásunkat, közérzetünket. T alakban helyezzük két kezünket a szívünk fölé (illetve a gyógyítandó páciens szíve fölé). A harmatos fű zöld színe sugárzik ebből a csakrából. Ha itt akadályt érzünk, általában vissza kell menni gondolatban a kisgyerekkori élményekig, hogy korrigálni tudjunk.A torokcsakra meghaladja a testi létezést, általa megismerhetjük a halhatatlan szellemiséget,
hiszen maga a beszéd ember feletti képesség. Hogy kommunikálni tudjunk, ahoz tanulni kell, nem lehet ösztönösen bekapcsolódni a másik ember gondolatvilágába. Kellenek kívülről kapott képességek, iskolázottság, intuíció. Másrészt ezért folytogatja torkunkat a félelem, ha nem tudjuk magunkat megértetni másokkal. Életen keresztül kell tanulni, hogy képesek legyünk tudatosan használni beszélő szerveinket. Ajánlatos összezárt ujjakkal a torokra helyezni az egyik kezet, miközben a másik kéz a tarkó támasztja. Kék szín sugárzik a torokcsakrából.

Zárt tenyerünkkel fogjuk be szemünket, majd halántékunkat, fülünket. Az érzékszervek vezetnek az intelligencia központjához. A teremtés és rombolás hatalma van a kezünkben, építhetünk magunk körül békés világot, vagy háborút is. Világos ibolyaszín sugárzás kapcsolhat össze az egész világgal. Intuíciónk képessé tehet a világ megismerésére.

A tiszta tudatosság helye fogja ellenőrizni az összes kapcsolatunkat világunkkal. Ha képesek vagyunk tisztán tartani, egoisztikus önzés nem zavarja meg, ezen a csakrán keresztül fogunk kapcsolódni a magasabb világokkal.

A tanító dolga, hogy segítsen megszabadulni kicsinyességeinktől, s a fejtetőn imára kulcsolt kézzel hálát adni az együttműködésért. 

Ez a tisztító gyakorlat, a kezelés ezután következik.

Dobosy Ildikó

Képek:
piqs.de: Daniel Faßbender - Frau
piqs.de: Zzyzn - Dreaming
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3693 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x