Frissítve: A gyorsaságnak ára van! Mi marad az egészségedből?...
Címlap / Szépség-Egészség / Frissítve: A gyorsaságnak ára van! Mi marad az egészségedből?

Frissítve: A gyorsaságnak ára van! Mi marad az egészségedből?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Rohanok reggel a gyerekkel az óvodába-iskolába, utána irány a munka, ahol versenyt futok a kollégákkal vagy a konkurenciával. Hazafelé beszaladok a közértbe, hogy vásároljak valami gyors vacsorának valót. Majd otthon sietve kipakolok és elrobogok egy fittness terembe vagy tornára, mert fontos a jó kinézet. 

Így telt a hétvége...
Közel kétszázan döntöttek a egészség új útja mellett.

Teltház előtt zajlott az I. Egeszsegesvagyok.hu Ezoterikus Nap a Reménység házban.
A váci ezoterikus előadókra olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy a teremben még a pótszékek is foglaltak voltak.

-Mi is lenne fontosabb az egészségünknél ebben az egyébként is túlhajszolt, erőn felüli teljesítményt váró időszakban?- tette fel a kérdést a rendezvény szervezője Igar Beatrix.
Kik tudnának a legjobb válaszokkal szolgálni, ha nem a helybéli ezoterikus emberek, akiket nemcsak egy előadás idejére, hanem később is bármikor meg lehet keresni, ha kérdéseink vannak, vagy tanácsadásra van szükségünk.

Az előadók és a kiállító szakemberek az egészségesebb élethez és a gyógyuláshoz vezető út teljes spektrumát betöltve, átfogó szakmai tanácsadással szolgáltak az érdeklődőknek.

Az ezoterikus gondolkodást már nagyon ritkán keverik össze a vallási szélsőségekkel és a szektákkal. Mára szinte teljesen beépült a mindennapi gondolkodásmódba, hogy a lelki kiegyensúlyozatlanság a betegségek fő forrása, azaz először a harmóniát kell megtalálnunk
az életünkben, hogy a testi tünetek csillapodjanak.

Természetesen a testi-lelki egészséghez vezető út ennél rögösebb.
A helyes nézőpontok kialakításáról tartottak a váci előadók 60 perces előadásokat, az előadások között pedig a tanácsadók standjait tekinthették meg a rendezvényre látogató nézők.

A következő ezoterikus nap május 15-én Vácon kerül megrendezésre.

Képek és videók a rendezvényről megtekinthetőek a
www.egeszsegesvagyok.hu oldalon.

Igar Beatrix

Miért figyelünk erre?
A szervező: Igar BettiRohanok reggel a gyerekkel az óvodába-iskolába, utána irány a munka, ahol versenyt futok a kollégákkal vagy a konkurenciával.

Hazafelé beszaladok a közértbe, hogy vásároljak valami gyors vacsorának valót. Majd otthon sietve kipakolok és elrobogok egy fittness terembe vagy tornára, mert fontos a jó kinézet.

Divat a "csontsoványság", mindegy, hogy 18 éves vagyok vagy 38. A lényeg, hogy minél jobban nézzek ki, nem számít, hogy ez mekkora energiába kerül. Utána futás haza, összedobok egy gyors vacsorát a családnak.

A gyerekekkel való beszélgetést elintézem annyival, hogy "Na, mi volt a suliban?" De a választ már nem is hallom, mert otthon is folytatom a zsonglőrködést
a mindennapi teendőim között.
Ezek után szinte beájulok a fáradtságtól az ágyba és holnap kezdődik minden elölről...

ÉS EKKOR egyszer csak azt mondja a testem, a lelkem, hogy ELÉG!
Kapok például, először csak figyelmeztetést, egy lázzal járó hasmenést -átszalad (!) rajtam az étel,- és ez ugye a betegség természeténél fogva az otthonunkhoz köt.

Mit teszek még ekkor is?
Odakészítem mind a 4 újságot, amit már hetek óta szeretnék elolvasni, 5 könyvet, ami több hónapja várakozik a polcomon. Meg ne feledkezzek a filmekről sem, amit már mióta nem volt időm megnézni, úgyhogy jöhet az is. A fejem mellé az éjjeli szekrényre az elmaradhatatlan mobil, vonalas telefon, laptop, hogy legalább három csatornán elérhessenek.

Fitten

Minden percet kihasználva betegség idején is, nehogy lemaradjak!
Miről is...?
Még mindig "nem vettem a lapot", amit intő jelként kaptam!

Akkor mit kell tenni?
SEMMIT! A semmit is lehet csinálni. Persze vannak néhányan, akik ezt már profi módon űzik, de a semmittevés pejoratív értelmében. A fenti életvitelű emberek viszont félnek a semmittevéstől (milyen gazdag a mi nyelvünk!).

Nem kapok bele a 4. könyvbe, nem indítom el a DVD filmet, sőt be sem kapcsolom a televíziót, mert nem szeretném a hírcsatornák által rám zúdított borzalmakat bevetíteni az épp gyógyulni kívánó testembe-lelkembe és minden telefont, internetet kikapcsolok.

CSÖNDET teremtek, kívül és belül is. Meggyújtok egy gyertyát és nem nézek, nem hallgatok semmit, csak vagyok. Nehéz lesz ezt az állapotot megtartani néhány percnél tovább, de tudatosan kell a semmit "csinálni" és akkor sikerülhet eljutni a nyugalom atmoszférájába.
Először össze-vissza cikáznak majd a gondolatok a fejemben. Aztán egy idő után szépen lassan letisztulnak, és ezek a letisztult gondolatok lesznek az  igazán fontosak nekem. 

Egészséges Vagyok!Ezekkel a gondolatokkal és legalább egy nap nyugalommal vár az
Egészséges vagyok című ezoterikus rendezvény Február 20-án, szombaton a ReménységHázban.

Rendezvényről részletesen az egeszsegesvagyok.hu oldalon olvashatsz.

Szeretettel várlak!
Igar Beatrix
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6194 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x