Ruhaviselet a Nagy Napra - Esküvői trend 2010!
Címlap / Szépség-Egészség / Ruhaviselet a Nagy Napra - Esküvői trend 2010!

Ruhaviselet a Nagy Napra - Esküvői trend 2010!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Amikor életünk nagy pillanataira gondolunk vagy éppen tervezgetjük azt, a hölgyeknél szinte biztosan felvillan az esküvő képe, hiszen még annak is megfordul a fejében, milyen ruhát viselne, aki még nem szándékozik férjhez menni. Így van ez már születéstől fogva, azoknak pedig, akik a közeljövőben tervezik a "nagy napot", vagy egy fontos évfordulóra, eseményre hivatalosak, íme egy kis segítség a ruhaválasztásban. 

 

Rendezvénynaptár

Az Eklektika, illetve Florentina Exclusive  esküvői ruhaszalonok tulajdonosát, Sullay Juditot kérdeztük többek között az aktuális esküvői ruha trendekről...

Érdekes az Eklektika névválasztás, esetleg van története is?
Az  Eklektika Szalon 2006.-ban nyílt a névválasztáskor a célunk, hogy már a nevünk is tükrözze: nálunk minden stílus megtalálható, az legyen szó akár a modern, de mégis romantikus kollekcióról (például a Linea Raffaelli ) a vagy akár a letisztult eleganciáról, melyet a méltán  világhírű Rosa Clara képvisel.

A Florentina Exclusive ruhaszalon kínálata különböző?

Igen! A Florentina Exclusive szalonban található meg  Magyarországon egyedüliként a Rembo-styling (az alábbi képeken) többszörös díjnyertes belga kollekció, illetve mint a Ronald Joyce, Morilee, Victoria Jane és Madeline Gardner New York kollekciók kizárólagos magyarországi forgalmazója ezen modellekből is igen széles a választék.
 

Kislányként Te is szeretted a "királynői ruhákat"?
Mint minden lány, én is álmodtam egy gyönyörű, fehér menyasszonyi ruháról, de amikor az üzletet megnyitottam, akkor már inkább a szakma szépsége vonzott.

Miért pont esküvői ruhaszalonra esett a választás?
Az esküvő minden nő életében egy igen boldog pillanat és jó ennek nap mint nap részese lenni. Amikor például egy édesanyának könnybe lábad a szeme a lánya láttán, amint a szalonban áll a gyönyörű ruhában, akkor újra és újra azt érzem, hogy jól döntöttem. Ez tényleg szerelem, de nem is lehet máshogyan csinálni.

Te magad mennyire hiszel a házasság intézményében?

Igen fiatalon mentem férjhez, és igen fiatalon el is váltam. Mégis azt mondom, mostanában kezdtem igazán hinni a házasságban. Szerintem ennél jobban nem lehet kifejezni az összetartozást. Persze csak akkor, ha az ember tényleg ahhoz megy hozzá, akihez "kell”. Én például el nem tudom képzelni, hogy a gyermekem házasságon kívül szülessen meg ...
 

Mitől különbözik a ti szalonotok a többi esküvői ruhákkal foglalkozó üzlettől?
Olyan szalont akartam nyitni, ahol a modelleket én magam is szívesen viselném. Részemről nagy szerelem a Linea Raffaelli kollekció - személy szerint én is az általuk tervezett kosztümöket hordom és még nem fordult elő, hogy jártamban-keltemben ne állítottak volna meg azzal, hogy hol vettem. A modellek egyedi különleges tervezése szembetűnő, figyelemfelkeltő. De bármilyen termékről is beszélünk, mindegyik partner kiválasztásánál az volt a fő cél, hogy kiváló minőségű termékeket állítsanak elő, megfizethető áron. Arra is büszke vagyok, hogy mindegyik általunk forgalmazott termék a maga nemében világhírnek örvend. Például egy külföldi bemutatóra Victoria Beckham kizárólag Madeline Gardner, a Morilee tervezője miatt látogatott el. A spanyol Rosa Clara cég pedig a zseniális tevrezőnő (az ő nevét viseli a kollekció, szerk. megj.) mellett olyan „vendégtervezőkkel” is dolgozik mint Jesus Del Pozo, Christian Lacroix, vagy Karl Lagerfeld.


Mi a véleményed a manapság eléggé „elharapódzó” ruhamásolásokról?
Bevallom igen szomorú vagyok emiatt. Egyrészt tönkreteszik a szakmát, másrészt a menyasszonyok legszebb napját. Hiszen a másolt ruha soha nem lesz olyan, mint az eredeti. Egyrészt nem tudják lemásolni tökéletesen a tervezést, másrészt  az eredeti anyagok nem kerülnek forgalomba. Azok nemcsak Magyarországon, külföldön is elérhetetlenek. Az „eredmény” pedig csalódás lesz. Nem egyszer jött hozzánk az esküvő előtt két héttel sírva a menyasszony, hogy segítsünk rajta, mert a „kész ruhában” nem akar férjhez menni. Ilyenkor pedig a legszebb modelljeink már nekünk is le vannak foglalva…

Köszönöm szépen az interjút!

A csodaszép ruhaköltemények az alábbi oldalakon tekinthetők meg: www.eklektikaszalon.hu , www.florentina.huKépforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 11552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x