Allergia-monológ - nátha helyett
Címlap / Szépség-Egészség / Allergia-monológ - nátha helyett

Allergia-monológ - nátha helyett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Gyermekkoromban mindig csodálkoztam azon miért, és mitől fázok meg én tavaszi melegben vagy nyáron. Egy külső szemlélő számára elég nyamvadtnak tűnhettem, áprilisban, májusban és főleg augusztusban a legnagyobb melegben csorgó orral, fájó torokkal, a szomszéd gyerekek mellett akik sohasem voltak betegek. 

Róluk annyit érdemes megjegyezni, hogy egy 10 gyermekes család élt mellettünk. Ez két csonka családból alakult ki. Az egyik helyen a mama, a másik helyen a papa halt meg idejekorán. A gyerekek így együtt még árvábbak lettek, rengeteget kellett dolgozniuk, úgymond  elég ridegen voltak tartva...

10 év alatt cukros kenyéren, és zsíros kenyéren kívül nemigen láttam, hogy mást ettek volna. Télen - nyáron mezítláb. Amikor végre befejezték a kötelező munkáikat akkor mindig kint voltak az utcán a házuk előtti padon vagy előttünk az árok szélén. Nagyon barátságos árokszélünk volt.

Ilyenkor én is sokat voltam kint velük. Mi így kint éltük iskolás éveink szabad óráit az utcán. Sok érdekes történt ez alatt a 10 év alatt, az emlékek nagy része el is kopott azóta, de egyre tisztán emlékszem.

Ők soha sem voltak betegek!
Azóta eltelt egy emberöltő, 8-10 éve már én is tudom, hogy augusztus közepétől a parlagfűtől szenvedek, hol nagyon, hol még jobban. Ettől a csodanövénytől, amit Észak-amerikából kaptunk az első világháború végén nagy szeretettel. Tudhatjuk azt is, hogy egy szál gaz 4 milliárd darab pollent képes létrehozni, és be tud érlelni akár 60 ezer darab magot, amelyek 40 évig csíraképesek. Így elszaporodása invázió szerű, tömeges. Tudhatjuk hogy óránként 17-el nő az allergiások száma Európában. Na meg, hogy az én szervezetem működésében van a hiba, ezo, bio, öko, spirituális és lelki, testi, szellemi szinten.


Legyengült, mérgekkel teli szervezetemben az okokat kell megkeresni és orvosolni. Fonnyadt porhüvelyem nem a leszületéskor kitűzött úton jár, gondolataim károsak önmagamra, és egész lényem tudatalatti mélységeiben kell kutatnunk gyermekkori, születés előtti, özönvíz előtti traumák után, amik félelmeket, gátakat, blokkokat hoztak létre bennem. Persze. Persze...

Milyen jó lesz 2 hónap múlva, amikor a gondolkodásomtól, tragikus tudatalattimba éget traumáimtól, karmikus terheltségemtől függetlenül – amik azóta sem oldódtak föl – újra tudok lélegezni, nem viszket a torkom, fülem, szemem, nem folyik az orrom, nem könnyezik a szemem. Persze. Persze. Én kódoltam magam így, jön erre is a válasz. Semmilyen módszerrel sincs bajom.

Távol álljon tőlem, hogy bármilyen megközelítésre, és módszerre rosszat mondjak. Mindegyik módszer segíthet egyik, vagy másik szenvedő allergiás személyen. Az utóbbi 10 évben volt időm sajnos, kipróbálni sok-sok lehetőséget, kerestem, hisz rá kényszerített a kínlódás, de úgy látszik én még nem találtam meg a megfelelő gyógymódot. Olyan ez nálam, mint a hajkorpásodás 20 éves koromban kezdődött a küzdelem. Kipróbáltam a legtutibb korpásodás elleni csodaszereket, de egy sem használt. Nagy világos foltokban jött le a kiszáradt bőr a fejemről, vérző viszkető sebeket hagyva maga után. Nagyon hosszú ideig ment ez így. Elég kétségbeejtő volt.

De egyszer a zongoratanárnőm, rám mosolygott, megsimogatta a fejemet, és kimondta a varázsszót. Izgatottan mentem a gyógyszertárba, elismételtem a varázsszót. Hazavittem az elixírt, erős izgalmi állapotban lemostam vele hajkoronámat, és vártam a hatást, használt, működött! Nem egyszer, nem kétszer, hanem folyamatosan. Azóta ezt használom, 15 éve! 


Néha amikor elfogy, és pont nem lehet kapni, rákényszerülök egyéb csodaszerekre, amiket MLM rendszerek útvesztőiben eltévedt barátaim szeretettel ajánlanak. Bizakodva, remegve hajtok fejet előttük, úgy gondolom teszek egy próbát, de sajnos nem működnek.

Újrakezdődik a rémálom. Ezért izgatottan keresek, kutatok, az én kis elixírem után és amint újra beszerezhető, áldozok egy nem csekély összeget a kozmetikai – kereskedelmi biznisz oltárán.

Megjegyzem, azóta már engem is kért néhány barátom, hogy súgjam meg a varázsszót. Én csak halkan mondom, nekik is használt. Szóval így vagyok én jelenleg ezzel a parlagfű őrülettel is, nyitott vagyok, keresek, de a varázsszó, a kulcs, az igazi módszer még rejtőzködik előttem. Addig is önmérséklet helyett ön-talpmasszázst gyakorlok, rágcsálom a fokhagymát, kamillával gőzölök, napi vitaminkomplexszel és chi kung gyakorlataival erősítem magam, és amikor a rohamok jönnek próbálok nyugodt maradni. Imák, gondolataim pozitív programozása, meditáció, ellazulás.

Így próbálom túlélni! Te hogyan védekezel?

Balobás Ferenc

Képek:
piqs.de: FZ18 - Mohnblume 2
piqs.de: Hermann - Rapsfeld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2984 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x