Budapest Fashion Week 2010 - Amikor divatba jön a Tavasz
Címlap / Szépség-Egészség / Budapest Fashion Week 2010 - Amikor divatba jön a Tavasz

Budapest Fashion Week 2010 - Amikor divatba jön a Tavasz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Amikor az extremitás, újdonság és megújulás, az underground valamint a kifinomultság találkozik az iparművészetben... Célunk, hogy a 21. századi divat kultúrát a kozmopolita világ szemszögével látassuk, s e három napon át érezzük magunkat Berlinben vagy Londonban, de itt Budapesten és új helyszínen a West-Balkán falai között (Skála Metró). 

Már a helyszín választás sem véletlen: sugallja mindazt a kulturális „koktélt” amit mi szeretnénk megmutatni itt Budapesten a nagyvilágban megrendezett fashion week-ek között.

Magyarországon -2004 óta-, kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az egyik legrangosabb divatrendezvény, a BUDAPEST FASHION WEEK.


A látogató közönség három napon keresztül ismerkedhet meg közel 20 hazai divattervező legújabb, tavaszi-nyári kollekciójával.  Természetesen az esemény a divatbemutatók – mint fő attrakciók mellett - számos  „csemegével” várja a szürke hétköznapokból szabadulni vágyókat, illetve a divat rajongókat: bemutatók performance-ok és látványos show-k kísérik majd az eseményt, s mint ahogy azt már eddigi alkalmakkor megszokhattuk 28-án designer after partyval (REVIND) zárjuk az eseményt.

Lépj ki a szürke hétköznapokból  és érezd a tavasz eljövetelének hangulatát!


Budapest Fashion Week 2010.04.26-27-28.
West-Balkán, Skála Metró  VI. Bp Nyugati tér 1-2.

Kapunyitás: 18.30, a divatbemutatók 19h-kor kezdődnek
Napijegyek a helyszínen, 1500Ft-ért kaphatók.


További információ hamarosan >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4345 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x