Időpontváltozás: 17. K&H olimpiai maraton váltó
Címlap / Szépség-Egészség / Időpontváltozás: 17. K&H olimpiai maraton váltó

Időpontváltozás: 17. K&H olimpiai maraton váltó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A maraton váltót hatfős csapatok futhatják úgy, hogy valamennyi csapattag egymást váltva azonos távot, 7032,5 métert teljesít. A félmaraton és a minimaraton váltón három-háromfős csapatok indulhatnak. 

ÚJ IDŐPONT: Június 13-án, vasárnap rendezi meg a Budapest Sportiroda (BSI) az ország legnagyobb szabású váltófutó versenyét, a 17. K&H olimpiai maraton váltót. A fővárosban sorra kerülő eseményre várhatóan több száz csapat nevez, ami több ezer fős indulói létszámot jelent.

Fut

A 17. K&H olimpiai maraton váltón három kategóriában indulhatnak a csapatok. A maraton váltót hatfős csapatok futhatják úgy, hogy valamennyi csapattag egymást váltva azonos távot, 7032,5 métert teljesít. A félmaraton és a minimaraton váltón három-háromfős csapatok indulhatnak. A félmaraton váltó esetében a csapat minden tagja szintén 7032,5 métert fut, a minimaraton váltóban indulók fejenként 2100 métert tesznek meg. Az eseményen a három váltószám mellett egyéniben félmaraton teljesítésére is lesz lehetőség.

Valamennyi kategória mezőnye a Kossuth térről, a Parlament elől indul. A futók a pesti rakpartokon haladnak végig, először a Dráva utcánál, majd a Roosevelt térnél fordulnak. A K&H olimpiai maraton váltó tehát Budapest egyik legszebb részén, világörökségi helyszínen zajlik.

Mint minden alkalommal, a mostani eseményen is lesz médiabajnokság a sajtó csapatai számára. Ezenkívül a rendező BSI idén Fut a cég elnevezéssel ismét meghirdeti a munkahelyi csapatok versenyét. A 17. K&H olimpiai maraton váltón ebben az évben is számos ismert sportoló, valamint közéleti és médiaszemélyiség vesz részt.

Bővebb információ: www.futanet.hu

(Fotó: piqs.de - Stefan Patz - Sprung über Los)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4183 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x