Futógála és görkoris száguldás a Duna-parton
Címlap / Szépség-Egészség / Futógála és görkoris száguldás a Duna-parton

Futógála és görkoris száguldás a Duna-parton

Forrás: Futanet
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Idén hetedik alkalommal ad otthont a Pesti alsó rakpart a Generali Duna-parti Futógálának, ahol immár három sportág képviselői találhatják meg a számukra legkedvesebb mozgásformát. Május 29-én, szombaton délután a futó, a gyaloglók és a görkorcsolyások veszik birtokba a rakpart aszfaltját. 

A Generali Duna-parti Futógála remek kihívás mindazoknak, akik szeretnék teljesíteni életük első futóversenyét, számukra a 2 km-es táv a legideálisabb, hogy megismerkedjenek a sportesemények világával. A könnyed kocogásra vágyókat, illetve a teljesítményüket felmérni kívánókat az 5 km-es futótáv várja. Akik pedig szeretnének részt venni az ország egyetlen klasszikus 10 km-es utcai futóversenyén, azoknak is ott a helyük az eseményen. A hosszabb távok kedvelői duplázhatnak: az 5 után a 10 km-en is rajthoz állhatnak.

A futógála olyan látványosságok szomszédságában zajlik, mint a Margitsziget, a Lánchíd, a Budai Vár, a Halászbástya és a Mátyás-templom.


A gyaloglásra, túrázásra is remek alkalmat kínál az esemény: egy 8 km-es budapesti belvárosi gyalogtúrára van lehetőségük azoknak, akik ezt  a sportágat választják.
A futókon és a gyaloglókon kívül a görkorcsolyázás szerelmeseinek is ott a helyük a rakparton, hiszen őket egy 9,5 és egy 5 km-es verseny várja – a vállalkozó szelleműek a  futókhoz hasonlóan szintén teljesíthetik mindkét távot egymás után.

A mozgásprogramok mellett egészségügyi mérések és kiállítók is várják az érdeklődőket.
Vágjon neki a rakpart aszfaltjának futva, gyalog vagy görkorival – nem fogja megbánni, ha a mozgásnak szenteli május utolsó szombatját!

Bővebb információ >>

Kép:
piqs.de: Konstantin Opel - der Lauf

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x