Zseniális kullancseltávolítási módszer!
Címlap / Szépség-Egészség / Zseniális kullancseltávolítási módszer!

Zseniális kullancseltávolítási módszer!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A csavargatás, nyomkodás, nyálazás, krémezés helyett! Biztos módszer, amellyel nem préseled magadba a kullancsot! Dr. Domján László tanácsai. 

Zseniális, nyugat-magyarországi eredetű kullancseltávolítási módszerről értesültem a minap egy e-mailből. Az Őrségben, ha valaki kullancsot talál a bőrében, elővesz egy gyufaszálat. 

Idézem a további teendőket: „Nyálazzuk meg a gyufa fejét, majd közvetlenül a kullancs teste mellett lassan körözzünk, mintha kenegetnénk!” A kullancs pár másodperc múlva átmászik a gyufára, mert nagyon szereti a foszforos illatot, képes elhagyni miatta a testet. A kullancs feje így még véletlenül sem marad bennünk!



Természetesen a módszer akkor működik, ha a kullancs él...

Azért fontos úgy eltávolítani a kullancsot, hogy a feje ne maradjon a bőrben, mert utóbbi esetben sajnos komoly betegségek fejlődhetnek ki. Például Lyme-kór, ami rendkívül kellemetlen és makacs tüneteket okozhat. 

Lyme-kóros orvosbarátomnak –  számos antibiotikumkúra csupán időleges eredményessége után – hosszú távon az Olajfalevél-kivonat kapszula szedése vált be!

dr. Domján László
www.agykontroll.hu

Kép: piqs.de: Knipsermann - Einer kam durch!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9150 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x