Rezgésterápia: az információ gyógyító ereje
Címlap / Szépség-Egészség / Rezgésterápia: az információ gyógyító ereje

Rezgésterápia: az információ gyógyító ereje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-30

A homeopátia és hasonló információs elvű terápiák tanai szerint, testi és lelki betegségeink kiváltásáért felborult lelki egyensúlyunk és harmóniáját vesztett tudatalattink döntő mértékben felelősek. A körülöttünk lévő anyagi világ elemei egyben információhordozók is, melyeket megismerve, megfelelő nagy hígításban és potenciálással terápiás célra fordíthatunk. 

Információ alapú
A homeopátia és hasonló információs elvű terápiák tanai szerint testi és lelki betegségeink kiváltásáért felborult lelki egyensúlyunk és harmóniáját vesztett tudatalattink döntő mértékben felelősek. A körülöttünk lévő anyagi világ elemei egyben információhordozók is, melyeket megismerve, megfelelő nagy hígításban és potenciálással terápiás célra fordíthatunk.
A Moksa Elixír összetevője 84 esszencia, melyeket a homeopátia elvei szerint készítettek.

Moksa elixír

A 3000 évvel ezelőtt keletkezett, kínai bölcsek által megalkotott Ji-king - a Változások Könyve - (Müller Péter ford. címe: Jóskönyv) szerint 64 élethelyzet létezik.
Életutunk akkor sikeres, ha jól tudjuk megoldani azokat az – archetipikus - élethelyzeteket, amelyben éppen vagyunk. Ha a szorult helyzetekben nem találjuk a megoldást, hallgassunk belső hangunkra, a tudatalattink megsúgja a helyes választ. A Moksa Elixír információi ezekre az ősi, archetipikus, mindannyiunk életében előforduló, bonyolult élethelyzetekre is megoldást kínálnak.

A szomatizálás
Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulunk a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozhatjuk.

Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát.

A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény. Szedése kedvezően hat az immunrendszer működésére. Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat. Hozzájárul a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez. Támogatja a szervezet ellenálló képességét. Elősegíti a jó közérzet helyreállítását. Kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.

Moksa elixír


Gyártási eljárásánál és alacsony alkoholtartalmánál fogva eltarthatósága nem igényli tartósítószer alkalmazását, így azon kevés étrend-kiegészítők egyike, mely sem a sokak számára allergizáló szorbátot, sem benzoátot nem tartalmaz. Az előállítás során ugyancsak fontosnak tartottuk, hogy mesterséges színezőanyagtól és mesterséges aromáktól mentes legyen, mivel sajnálatos tény, hogy egyre gyakoribb a gyermekeknél és felnőtteknél is a tartósítószerekre, adalékanyagokra, mesterséges ételszínezékekre, aromákra adott allergiás reakció.

Elmondható, hogy – az eddigi tudományos tapasztalatok birtokában – az élelmiszer-adalékanyagok egy része megnöveli az allergén jellegű reakciók kialakulási valószínűségét a genetikai hajlammal rendelkező egyéneknél illetve családoknál. A természetes, de kinyerése folytán természetkárosodást nem okozó alapanyag mellett a gyártástechnológiai folyamatok során a környezetet szennyező anyag nem keletkezik. A csomagolás minden eleme újra feldolgozható.

Tóthné Győri Judit
http://rezgesterapia.moksaelixir.hu

(Fotó: piqs.de - Louise: Float; Nicola: Lieblich)
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6861 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x