7 divattipp a szakértőtől - fontos randikra
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / 7 divattipp a szakértőtől - fontos randikra

7 divattipp a szakértőtől - fontos randikra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A pártalálási problémákkal küzdők száma óriási, miközben a vágy, hogy valakivel meg tudjuk osztani a hétköznapjaink örömeit és problémáit nagyjából ugyanakkora. 


Rendezvénynaptár
Megismerkedni új emberekkel nem könnyű, de nem reménytelen, ha sikerül változtatnunk korábbi passzív pártalálási szokásainkon, pl. feljelentkezünk online társkeresőkbe, elfogadjuk mások társasági összejövetelekre szóló kedves invitálását vagy mi magunk kezdeményezünk programot néhány hasonló cipőben járó barátunkkal/barátnőnkkel.

A lényeg, hogy váljunk láthatóvá mások számára, azonban egy jó program sem garancia semmire, ha nem vesznek bennünket észre. Ha nem látszunk, olyan mint ha ott sem lennénk, ezért fontos, hogy ha már erőfeszítéseket teszünk a pártalálás érdekében, növeljük a lehetőségét annak is, hogy észrevegyenek.
Mit tehetünk ennek érdekében? 

7 tipp, ami segít a pártalálásban
A föld színek elrejtenek, a feltűnő színek hangsúlyoznak. A magukkal elégedetlen emberek elbújnak, míg a vitalitástól lelkesedő, ambiciózus személyek nem félnek a kihívásoktól, így attól sem, hogy megmutassák magukat.
Tipp: Hangsúlyozd duzzadó életerőd türkiz, piros, sárga, rügy-zöld, egyéb világos élénk színekkel, kerüld a pasztell, a szürke, a barna és a „piszkos” tört árnyalatokat.

A férfiak ha nőt keresnek első körben a nőies külsőre lesznek figyelmesek.
Tipp: Előnyös ha igyekszel szoknyát magassarkút, ékszereket, hosszú hajat viselni a bakancs, a logó-, a testalkatot eltakaró topis nadrág vagy öltözék, az állandó melegítő vagy a fiús frizura helyett.

A nyakkivágás mindent elárul. Ha garbóban, állig bezárkózva jelensz meg egy randin vagy fotón, akkor távolságtartónak, megközelíthetetlennek tűnsz, ezért lehet senki nem próbálkozik majd veled, míg egy mélyebb dekoltázs meghozza a párkereső férfiak kedvét. Az óriási méretű hatására könnyen-kaphatóvá leszel.
Tipp: Érdemes átgondolni, hogy mit is üzensz a dekoltázsoddal azoknak, akik téged látnak. 

Tipp: Randi előtt nézz végig magadon a „férfi” szemével, ő vajon mit gondolna rólad? Izgalmasnak tűnsz, vonzónak, nőiesnek, ápoltnak vagy éppen egy magára hanyagul valamit feldobált nemtörődöm nőnek, aki bár szeretné elnyerni mások tetszését még sem akar tenni semmit az ügy érdekében?

A sport, a fodrász, a kozmetikus csodákra képes és nem csak testileg, hanem lelkileg is.
Egy nőnek, aki karban tartja magát, egészen más az életkedve, a kisugárzása és a vonzereje mint annak, aki elhagyja magát. Senki nem akar egy törődésre-szoruló társat.
Tipp: Szedd össze magad, mozogj keményen min. napi 15 percet, beszélj meg egy időpontot a fodrászoddal és a kozmetikusoddal. 

A legtöbb, amit magadért önbizalom és a jó megjelenés kapcsán tehetsz, ha mindig saját adottságaidnak megfelelő öltözet viselsz, mely színeiben, stílusában és testi adottságaidnak megfelelően kerül összeállításra, eleinte szakember segítségével, később az elhangzottak és tanultak alapján már önállóan. Az ilyen tudás minden helyzetben jól jön, nem csak akkor ha párt keresünk, hanem később bármilyen társasági összejövetelen. Életünk során mindössze egyszer kell rászánnunk az időt, előnyeit viszont egy életen át élvezhetjük.
Tipp: Konzultálj öltözködési tanácsadóval ha magabiztos fellépést, több önbizalmat szeretnél egy életen át.

+1 tipp: Próbálj intuitívan gondolkodni. Halgass belső sugallataidra, megérzéseidre, ha valamiben első blikkre nem tetszel magadnak a tükörben, akkor valószínűleg nem áll jól. A szemed megszokhatja, de az első benyomás érzését nem tudod majd megváltoztatni ebben az öltözetben.

Kecskés Rita
öltözködési tanácsadó
www.oltozzjol.hu 
 
[ 3439 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x