Nassolj büntetlenül! Édességek kompromisszumok nélkül
Címlap / Szépség-Egészség / Nassolj büntetlenül! Édességek kompromisszumok nélkül

Nassolj büntetlenül! Édességek kompromisszumok nélkül

Forrás: Vegafood
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Mindenki elcsábul időnként egy kis édességre: ebéd után, vacsora helyett vagy csak úgy, legyen az egy palacsinta, egy muffin, egy puding. Nem mindegy azonban, mit választunk, ugyanis van egészséges megoldás is! 

A túlzásba vitt cukor- és szénhidrátfogyasztásról már tengernyi szakirodalmat írtak össze, tisztában vagyunk hát azzal, mennyire káros az egészségre, főleg a fehér cukor és a finomított lisztek. Sokan vannak, akik még az egészségesebbnek tartott nádcukrot, mézet is száműzni kényszerülnek hosszabb-rövidebb időre az étrendjükből, akár valamilyen betegség, akár egy komolyabb fogyókúra érdekében. De még ebben az esetben sem kell feltétlenül lemondani az édes ízvilágról és a finom süteményekről.

Az édességeket készíthetjük xilittel vagy sztíviával – mindkettő teljesen természetes édesítőszer, és valóban egészséges alternatívát jelentenek a különböző cukorfajták helyett.

Sztívia avagy jázminpakóca
A sztívia egyáltalán nem idéz elő vércukorszint-ingadozást, édesítő hatása pedig közel háromszázszorosa a kristálycukorénak. Szabályozza a vércukorszintet, az emésztést, hatékony megfázás és influenza ellen és segít a magas vérnyomás csökkentésében.A xilit (xilitol) előnyei és tulajdonságai:
  • gátolja a candida-gombák szaporodását (főleg a szájüregben)
  • ezzel összefüggő hatása, hogy lúgosít
  • cukorbetegek is fogyaszthatják
  • a vércukorszintet egyenletesen alacsonyan tartja, a szervezetben lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését és csökkenti a túlevés veszélyét
  • glikémiás indexe nagyon alacsony (konkrétan: 7, a glukózé 100, a mézé 55)
  • csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának valószínűségét
  • hatékonyan használható felső légúti betegségek kezelésében
  • természetes módon állítják elő kukoricacsutkából és nyírfakéregből

Ha nincs kedved otthon bajlódni az édességgyártással, tégy egy próbát a Vegafooddal!

A Vegafood  anticandidás szuperédességei nem tartalmaznak semmiféle cukrot, mézet vagy aszalványt, mesterséges édesítőt meg pláne nem.  Édesítőként xilitet használnak, sztíviát nem. Ennek az az oka, hogy a sztívia ma Magyarországon csak táplálékkiegészítőként hozható forgalomba, élelmiszer-alapanyagként nem használható.

Lúgosítás édességgel?
Az édességek másik fontos sajátossága, hogy csak és kizárólag lúgosító alapanyagokból készülnek. Emiatt olyanok is fogyaszthatják, akik anticandida-kúrát vagy szigorú lúgos diétát folytatnak.

Ha te is kipróbálnád a büntelenül fogyasztható édességeket  >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 5963 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x