Múltidéző parfümök
Címlap / Szépség-Egészség / Múltidéző parfümök

Múltidéző parfümök

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-31

Idén ősszel nosztalgia hatja át a kifutók világát. Újra a hódítanak a hatvanas évek, az erőteljes sminkek, a hatalmas hajkoronák. De nem csak a divattervezők merítenek ihletet a múltból, hanem a parfümőrök is. Gazdag, orientális parfümök uralják a piacot, amelyek tökéletesen illenek a múltidéző divathoz, és több klasszikusnak számító illatot gondoltak újra.  

A hetvenes évek sikere, az Opium az egyik ilyen modernizált klasszikus, amelyet annak idején maga Yves Saint Laurent alkotott meg. A Belle D’Opium az eredeti könnyedebb változata, jázminnal, gardéniával, szantálfával, liliommal és fekete borssal.


A Lancome is modernizálta – és a fiatalabb közönség számára is szerethetőbbé varázsolta – egyik legsikeresebb parfümjét, a Tresor-t. Az eredmény a Tresor in Love, amiben a körte és nektarin frissességet csempész, de továbbra is megmaradt kifinomultsága, amely tökéletes kisérője lehet a borongós őszi hangulatnak.


Az 1925-ben alkotott Guerlain Shalimar a világ egyik legvarázslatosabb parfümjének számít, amelyet Jade Jagger bújtatott új ruhába. Az új üveg kifinomultabb és egyszerűbb, ám továbbra is káprázatosan szemet gyönyörködtető.


Nem is lehetne időszerűbb Jean Patou 1930-ban létrehozott parfümje, a Joy, amely a világválság kitörése után egy cseppnyi örömet és luxust volt hivatott csempészni a nők életébe. Gazdag, virágos illatának köszönhetően még ma is rengeteg rajongót tudhat magáénak.


Amennyiben bennünket is megérintett a nosztalgia, bátran adjunk esélyt ezeknek a parfümöknek és próbáljuk ki őket. Hiszen nem csak a közel kilencven éves Chanel No.5-ért érdemes lelkesedni a régmúltból.

ParfümCenter
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7061 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x