Öltözd magad vidámra
Címlap / Szépség-Egészség / Öltözd magad vidámra

Öltözd magad vidámra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A tervezők és ruhagyártók sajnos hajlamosak az őszi borongós időjárást tovább fokozni a sötét, szürkébe, barnába hajló színek, valamint az unalmas és klasszikus darabok népszerűsítésével. Mi nem tudjuk, hogy ez kinek jó, de azt igen, hogy a hideg, szürke napokon is szeretnénk jól kinézni és jól érezni magunkat.  

Egy-két harsányabb színű ruhát vagy bohém kiegészítőt nyugodtan megengedhetünk magunknak néhanapján - kortól és a munkahelyi beosztásunktól függetlenül. Összeszedtünk néhány darabot, ami garantálja a jókedvet!

1. Szivecskék

A szívek, főleg ha pirosak vagy rózsaszínek, mindenkit mosolyra késztetnek. Érdemes beszerezni egy-két szivecskés holmit, bár kétségtelenül vannak olyanok, amelyeket jobb, ha csak otthon viselsz. Infantilisnek találod? Válassz valami kevésbé feltűnő darabot, például egy fülbevalót vagy egy kendőt!
Tipp: Varrj fel egy ruhadarabra vagy táskára néhány színben hozzáillő, szív alakú gombot (nem muszáj, hogy piros legyen) - jópofa, mégsem tolakodó megoldás.

SzívtáskaSzívharisnya

Nézz meg még több vicces állatos táskát itt >>>

2. Viselj kalapot
Ősszel nemcsak divatos, praktikus is egy jól kiválasztott kalap. A megjelenésed sokkal nőiesebb lesz, ha sapka helyett kalapra váltasz, és általában a frizurát is jobban kíméli.

KalapomKalapom 2

Extra tipp:
viselj vicces pólót, így csak tükörbe kell nézni, ha akarsz egy jót nevetni. Ráadásul a veled szembejövőt is felvidítod! Nézz szét áruházunk kínálatában >>>

3.
Búbánatra, kimerülésre javallott: piros és rózsaszín
Egy piros cipellő megváltoztatja az egész megjelenésedet, egy pink kiegészítő pedig már egyenesen merész választás. A piros a legkedveltebb színek egyike, melegséget, életörömet sugároz,  energiával tölt fel, a rózsaszín pedig védelmet nyújt és gyermeki játékosságra ösztönöz.

Pink bakancsPiros csizma

4. Színes harisnya – mindig nyerő
Egy jól megválasztott, feltűnő színű harisnya feldobja a legszürkébb (barnább, feketébb) öltözéket is. Ügyelj a színek és minták harmóniájára és a hozzá illő cipő kiválasztására. Az idei slágerszínek: bordó, vörös, mustársárga, türkiz-, kobaltkék és persze töretlenül tartják magukat a lila különféle árnyalatai is!

Harisnyások

Tipp: válogass áruházunk kínálatából harisnyát >>>

5. Formabontó ékszerek
Viselj különleges anyagokból, például tollból vagy nemezből készült egyedi ékszereket!

NemezTollas

Tipp: Nemezékszert otthon is készíthetsz az alábbi útmutató alapján >>>

Fotók: e-bay
A nemezékszer Halász Alexandra munkája.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4090 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x