Helyesbítés - Dr. Michael Tirant pikkelysömör elleni készítményei...
Címlap / Szépség-Egészség / Helyesbítés - Dr. Michael Tirant pikkelysömör elleni készítményei

Helyesbítés - Dr. Michael Tirant pikkelysömör elleni készítményei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-28

Dr. Michael Tirant ausztrál kutatóorvos ezúton hívja fel a pikkelysömörben szenvedő betegek és minden hazai érintett figyelmét arra, hogy a Magyarországon  "Dr. Michaels" márkanéven kapható pikkelysömör elleni készítmények nem azonosak Dr. Michael Tirant eredeti, Ausztráliában gyártott termékeivel.  

Dr. Michael Tirant ausztrál kutatóorvos ezúton hívja fel a pikkelysömörben szenvedő betegek és minden hazai érintett figyelmét arra, hogy a Rica Hungária Zrt. által, április óta Ausztriában gyártatott, és Magyarországon  „Dr. Michaels” márkanéven forgalmazott pikkelysömör elleni készítmények nem azonosak Dr. Michael Tirant eredeti, Ausztráliában gyártott termékeivel.

Kizárólag az Ausztráliában, az általa kidolgozott recept és technológia alapján elkészített, klinikailag tesztelt, eredeti termékek gyógyhatásáért vállal felelősséget.

„Az általunk Ausztráliában gyártott pikkelysömör és ekcéma elleni eredeti termékek jelenleg nem kaphatóak Magyarországon” – közölte Dr. Michael Tirant.
Hozzátette: az egyedi recept és gyártási technológia szerint készült eredeti, klinikailag tesztelt termékek várhatóan 2011 januárjában, PSORATINEX® néven kerülnek vissza a magyar piacra.

Dr. Michael Tirant azért döntött a névváltás mellett, hogy saját termékeit egyértelműen megkülönböztesse az Ausztriában gyártott, Magyarországon „Dr. Michaels” márkanéven kapható készítményektől.

Dr. Michael Tirant a Seychelle-szigeteken született 1955-ben.  Dr. Tirant orvoskutató, biokémikus, illetve saját praxisában a psoriasis és más bőrelváltozások kezelésére szakosodott orvos. Tanulmányainak nagy részét az ausztráliai Viktória államában végezte a Monash Egyetemen, ezt követően érdeklődése a kutatás felé fordult. 1986-ban doktori címet szerzett.
A Dr. Michael’s termékcsaládot Dr. Michael Tirant fejlesztette ki, a fejlesztés fókuszában az állt, hogy természetes anyagokat felhasználásával állítson elő hatásos ellenszert a psoriasis és az ekcémás bőrproblémák kezelésére.


A termékcsalád klinikai tesztelését az elmúlt 10 évben, több országban, nemzetközi szaktekintélyű professzorok vezetésével – például Csehországban Prof. Jana Hercogová, Prof. František Novotny –, Európa legjelentősebb bőrklinikáin végezték.
A klinikai vizsgálatok sikerrátája psoriasisos betegek esetében a 80%-ot is meghaladta, ami átütő sikernek számít a pikkelysömör tüneteinek kezelésében, és a betegek életminőségének javításában.  Becslések szerint a magyar lakosság közel 5%-a szenved pikkelysömörös megbetegedésben.

A Psoratinex hazai bevezetéséig Dr. Michael Tirant eredeti, Ausztráliában gyártott termékeit a magyar vásárlók szlovákiai gyógyszertárakban szerezhetik be. A gyógyszertárak felkészültek a hazai vásárlók igényeinek kielégítésére, ugyanakkor a kiemelt érdeklődés miatt, nagyobb tétel vásárlása előtt tanácsos telefonon előre jelezni a patikáknak a pontos mennyiségi igényeket.

Dr. Michael Tirant ugyancsak felhívja a betegek figyelmét, hogy Csehországban és Szlovákiában az eredeti ausztrál termékek továbbra is „Dr. Michaels” márkanéven vannak forgalomban.

Célszerű minden esetben ellenőrizni a termék dobozán található címkét:
Gyártó (vyrobce): Psoriasis and Skin Clinic, Australia
Forgalmazó (distributor/dovozce): FRANKL Pharma s.r.o.


További információk >>

Kép: piqs.de: Heinz Hasselberg & Anja Gros, Steinfurt - 075 Pillen & Tabletten...
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 15462 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x