Nagy októberi rózsaszín forradalom
Címlap / Szépség-Egészség / Nagy októberi rózsaszín forradalom

Nagy októberi rózsaszín forradalom

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, és egyben a korai felismerés fontosságának tudatosításáért harcoló kampányok ideje. A budapesti Lánchíd mellett olyan épületek borultak rózsaszín fényáradatba, mint a Sydney Operaház vagy az Empire State Building. Rákellenes szervezetek és civil összefogások kezdeményezéseire emberek milliói indulnak figyelemfelkeltő sétákra világszerte, hírességek és közszereplők adják nevüket a kampányokhoz bízva abban, hogy szavukat többen meghallják. 

Évről évre azonban egyre több vállalat is részt vállal a figyelemfelkeltésből. Eseményeket támogatnak, és különböző limitált kiadású, rózsaszín termékekkel állnak elő. A vállalatok rendszerint a promóciós termékek eladásából származó bevétel egy részével alapítványokat, rákkutató központokat és a prevenciót hirdető kampányokat támogatnak.

Az elcsépelt rózsaszín lufik, tollak és kitűzők után valóban hasznos, illetve ötletes termékekkel is találkozhatunk, amelyek a kezünk ügyébe akadva, emlékeztethetnek, hogy itt a havi önvizsgálat és az éves mammográfia ideje.

A rózsaszínségükkel meghökkentő termékek között találunk például ceruzaelemeket, amelyeknek a mellrák elleni küzdelem védjegyévé vált kis rózsaszín szalag színét kölcsönözte a gyártó. A gyártó cég a kampány alkalmából piacra dobott különleges, rózsaszín elemek – valamint a helyes mellönvizsgálatot bemutató tájékoztató füzettel ellátott borotvák – forgalmazásából befolyó bevételéből az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatja. Az egyesület legfontosabb célja a korai felismerés és a rendszeres szűrésre járás fontosságának tudatosítása.


Egy nagy divatházaknál tapasztalatot szerzett olasz cipőtervező elegáns, limitált szériás, babarózsaszín talpú magas sarkú cipőt dobott piacra, s az eladásokból származó bevétel 20%-ával a brit Breakthrough Breast Cancer rákkutató alapítványt támogatta.


A leginkább a bokszfelszereléseiről ismert sportszergyártó rózsaszín bokszkesztyűivel támogatja a mellrák elleni harcot. A vállalat a rózsaszín kesztyűk, bandázsok és egyéb felszerelések eladása utáni bevétel egy részét a Breast Cancer Research Foundation klinikai kutatásokat támogató alapítványnak juttatja el.


A kezdeményezés részeként talált gazdára az Egyesült Királyságban egy jótékonysági gálavacsorán  egy retró stílusú, fehérarany kis szalaggal díszített mesés rózsaszín hűtőgép. Az árverésből befolyt összeget az Europa Donna, európai mellrák ellenes szervezeteket tömörítő egyesülésnek ajánlották fel.


Egy elérhető dizájnos bútorokat kínáló amerikai bútorkereskedő-hálózat neves bútorházak tervezőit kérte fel klasszikus, letisztult stílusú, rózsaszín székek megalkotására. A limitált kiadású, egyedi tervezésű székeket az eBay-en bocsátották árverésre, a befolyt összeget pedig a Susan G. Komen for the Cure alapítványnak utalták át.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4931 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x