Stílus suli - Mitől lesz jó nő egy nő?
Címlap / Szépség-Egészség / Stílus suli - Mitől lesz jó nő egy nő?

Stílus suli - Mitől lesz jó nő egy nő?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A női vonzerő titka örök téma. Hogy kinek miben is rejlik valójában, arról megoszlanak a vélemények. A trükkök tárháza bőséges. Van aki egy jó illatra, egy formás alakra, egy helyes pofira vagy az elmaradhatatlan kisugárzásra esküszik. Léteznek azonban olyan alapvető dolgok, melyek összetéveszthetetlenül egy igazi NŐ jelenlétére utalnak, ha alkalmazod őket. 

1. Látható mell-derék-fenék vonal
Ha mindhárommal büszkélkedhetsz, akkor a nagyon szerencsések közé tartozol, de fontos, hogy ezeket az előnyeidet ne takard el. Nem arról van szó, hogy járjunk kibuggyanó mellekkel, kivillanó fenékkel, hanem arról, hogy ügyeljünk ruházatunk vonalvezetésére. Ha lehet, kerüljük a bő, lógó dolgokat, ne vegyünk egy számmal nagyobb ruhát.Ne féljünk megmutatni, hogy nők vagyunk.

2. A tökéletlen testalkat ellensúlyozása
Szinte alig vannak olyan nők, akik hibátlan testalkattal büszkélkedhetnek, ezért fontos tudni, hogy egy tartással rendelkező, határozott anyag pl. jól takarja a fodrozódó hasat, egy válltömés ellensúlyozza a pici vállakat, egy magassarkú a rövid lábakat, egy fodros felső a kisebb mellet.

3. Csinos lábbelik
Az edzőcipő, a gladiátor cipő és az egyéb trampli megoldások lehet, hogy divatosak, de egyáltalán nem nőiesek. Ha stílusos szeretnél lenni egy nylonharisnyához felvett szoknya csakis kecses, finom lábbeliben végződhet.


Járás és tartás

Egy nőies nő járása finom, könnyed és még véletlenül sem hasonlít valamely nagy testű állat trappolásra. Ügyelj a helyes testtartásra, a kihúzott vállakra, nem lógó fejre.

Ápolt haj

Erről már volt szó, de nem elég egyszer hangsúlyozni, hogy a megfelelő öltözetet a megmosott és nem a zsíros haj koronázza.

Kecskés Rita további hajápolási tanácsaiért kattints ide >>

Friss illat
A cigaretta, a pörkölt, az izzadtság és egyéb szagok nem túl vonzóak, ezért amint tehetjük, szabaduljunk meg ezektől. Egy alapos fürdés és hajmosás még parfüm nélkül is illatossá varázsol tetőtől talpig. Ne felejtsük el töredező körmünket ápolni és főleg ne felejtsük el töredező körömlakkunkat lemosni.

Harmónia
Bár az ördög a részletekben rejlik, a megjelenésben fontos az összhatás. Soha ne azt nézd, hogy amit felveszel, az milyen, hanem azt, hogy amikor rajtad van, TE milyen leszel általa.

Kecskés Rita

www.facebook.com/oltozzjol.hu

Kép: piqs.de: Kristiaan - Julia
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 12781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x