Sport és jótékonyság a Tesco FittArénában
Címlap / Szépség-Egészség / Sport és jótékonyság a Tesco FittArénában

Sport és jótékonyság a Tesco FittArénában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-27

November 28-án az év legfittebb napjának célja, hogy a sportolási lehetőséget biztosítson és felhívja a figyelmet az egészségmegőrzésre. A Tesco FittAréna fellépői olyan órákat állítottak össze a Papp László Budapest Sportarénában, melyek mindenki által elvégezhetőek. Az év legfittebb napján nem csak mozgással lehet az egészségért tenni. November 28-án a Tesco FittArénában a neves hazai előadók vezette fitnesz és aerobic órák mellett az egészségmegőrzést célzó programok is várják az érdeklődőket.  

Schobert Norbi klasszikus aerobik óráját például a túlsúlyos emberek is sérülés- és túlterhelés-mentesen végigcsinálhatják. Németh Gergő gerincjóga órájának alapja a modern mozgásrendszer, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.
A programban szerepel továbbá Béres Alexandra Súlykontroll és Rubint Réka Alakreform órája is.

Budapest mellett Debrecen és Veszprém is várja a mozgás szerelmeseit: november 13-án Debrecenben, december 4-én pedig Veszprémben lehet együtt sportolni a népszerű előadókkal!

A Papp László Budapest Sportarénában november 28-án kerül sor a rendezvényre. Itt egészségügyi felméréseken vehetnek részt azok, akiket érdekel saját testük fittségi állapota. A résztvevők egészséges ételeket, italokat, kozmetikumokat ismerhetnek meg és próbálhatnak ki. Az egészségesebb életmód eléréséhez szaktanácsadók segítségét lehet igénybe venni, akár táplálkozásról, akár mozgásról vagy sporteszközök használatáról legyen szó.


A rendezvénysorozat szeretné lehetővé tenni, hogy mindenki sportolhasson, ezért jótékonysági akciójában a Hátrányok Dacára Alapítványt támogatja, mely kerekesszékre szorulók (alsó végtag bénultak, születési rendellenesség- betegség -, vagy amputáció miatt) számára szervez életmód és sporttáborokat, illetve életmód foglalkozásokat tart, melynek célja a fizikai adottságokhoz képest a lehető legnagyobb önállóság elérése.

A szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal az alapítvány javára.
„Az alapítvány célja, hogy a magyar kerekesszékesek – az Európában már évtizedek óta bevált és oktatott rehabilitációs és fizikoterápiás módszerek felhasználásával – az úgynevezett aktív kerekesszékben sajátítsák el azokat a gyakorlati fogásokat és alaptechnikákat, melyekkel képessé válhatnak a valóban önálló és biztonságos életre. További célunk a sportok, szabadidős sportok megszerettetése, ezek közé tartozik a kosárlabda, kézilabda, úszás, atlétika, bowling, tenisz, asztalitenisz, tollaslabda, handbike, vitorlázás, íjászat, vívás, sí és vízisí is." – mondta Nagy Emese, az alapítvány főtitkára.

Képek és további információ: Fittaréna
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4179 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x