Jövő héten itt a 10. Budapest Fashion Week
Címlap / Szépség-Egészség / Jövő héten itt a 10. Budapest Fashion Week

Jövő héten itt a 10. Budapest Fashion Week

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A divatszakma szemmel láthatóan túlélte a gazdasági válságot, a kreativitás sem hagyott alább - sőt! Az idén jubiláló Budapest Fashion Week idén még több látványossággal várja a közönséget. Van okunk az ünneplésre! - és reméljük a közönség is velünk együtt örül annak, hogy 2010. november 24-26 között 10. alkalommal rendezzük meg a Budapest Fashion Weeket - vallják a szervezők. 

Az esemény 2004 óta az extremitás és underground mellett tette le a voksát, ugyanakkor a szakmában ismerten és elismerten a fiatal feltörekvő tervező generációnak ad ma is folyamatosan bemutatkozási lehetőséget. Az elmúlt hat évben közel száz magyar divattervező kollekcióit láthatta a közönség,  mellettük megjelentek külföldi ismert kreátorok is, többek között Dragana Ognejovic (Belgrad), Michel Adam (FTV Collection Paris), Nataliya Dolenko (London), Bite My Style (Zagrab).

A magyarországi média mellett a nemzetközi hírügynökségek is rendszeresen beszámoltak az eseményről: API, Reuters, AFP, CNN. A Budapest Fashion Week az elmúlt évek során hazánk egyik legjelentősebb divateseményévé vált ugyanakkor évről évre külföldi divattervezők is jelentkeztek azzal a céllal, hogy Budapesten mutassák be kollekcióikat.


Az idei jubileumi esemény a legkényesebbek elvárásainak már a helyszín megválasztásában igyekezett megfelelni: a Budapest Fashion Week ugyanis a teljes felújítás után Szikra Cool Tour House néven újra megnyíló, egykori Szikra Mozi elegáns - extravagáns épületében  kerül megrendezésre.

A nyitóest háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz, és három napon át 15 divattervező kollekcióját láthatja a nagyérdemű.

A Fashion Week a már-már hozzá tartozó Magma Tűzszínház legújabb látványos show-elemeivel egészül ki, valamint meglepetésként a magyar iparművészek mellett egy tengerentúli tervező díjnyertes darabjai is felvonulnak a kifutón.


A háromnapos divateseményről a Fashion TV Word Fashion Chanel csatornája is tudósít.

A 10. jubileumi Budapest Fashion Weeken bemutatkozó tervezők:
SZS Design, Mixchel, Hecendorfer  Tímea, Essende, Király Mónika, Orosz Réka, Nicole, EXP, La Coll, Tuan Huy, Varga Gyöngyi, Széligeti Ági és Nagy Eszter, Gyöngyosi Renáta, Tóth Virág, Kenguru

Budapest Fashion Week 2010.november 24-25-26.
Szikra Cool Tour House  a Nyugati térnél Bp.  VI. ker.

Kapunyitás: 18.30, a divatbemutatók 19h-kor kezdődnek.
Napijegyek a helyszínen 1500 Ft-ért kaphatók.

További információ
a  Budapest Fashion Week Facebook-oldalán
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4021 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x