Szombaton rajtol a Balaton Maraton és Félmaraton
Címlap / Szépség-Egészség / Szombaton rajtol a Balaton Maraton és Félmaraton

Szombaton rajtol a Balaton Maraton és Félmaraton

Forrás: BSI
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-24

Szombaton rajtol Siófokról a Budapest Sportiroda-BSI szezonzáró futóeseménye, a 7. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton. A versenyen öt távon kilenc számban állhatnak rajthoz a résztvevők, akik az ország valamennyi megyéjéből érkeznek a 2010-es év utolsó, legnagyobb futóeseményére. 

A BSI szezonzáró versenyén a maraton és a félmaraton mellett harmad-, hatod- és negyedmaratonon indulhatnak a futók.

A Balaton Maratont 2004-ben rendezték először, akkor 700-an vettek részt a szezonzáró futáson. Tavaly 2300-nál is többen neveztek, ami azt jelenti, hogy a kezdetektől a legutóbbi versenyig megháromszorozódott a résztvevők száma. A futók mellett szurkolók, barátok, rokonok érkeznek a Balaton Maratonra, így akár 3000-3500 vendég lehet Siófokon a november 20-21-i hétvégén. Kétharmaduk az egész hétvégét a városban tölti.

Amellett, hogy a BSI Siófokon zárja a futószezont, jövő tavasszal ugyaninnen indul a tavaszi-nyári futószezon első eseménye, a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton mezőnye: 2011. március 17-20. között újból futók veszik birtokukba a Balatont, a holtszezonban is újabb jelentős turisztikai forgalmat generálva.

Kép: piqs.de Bodo Stickan:Lollslauf 07
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3062 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x