Milyen műkörmöt válasszunk az ünnepekre?
Címlap / Szépség-Egészség / Milyen műkörmöt válasszunk az ünnepekre?

Milyen műkörmöt válasszunk az ünnepekre?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Van, aki egész évben nem hord műkörmöt, azonban karácsonykor mégis szívesen készíttet egy alkalomhoz illő szép darabot. Manapság a körömdivat terén is számtalan újdonságból válogathatunk, érdemes például kipróbálni a rendkívül tartós és egyedi akril technikát.  


Manapság a  körömdivat terén is számtalan újdonságból válogathatunk. A díszítő elemek, lakkok, technikák szinte megszámlálhatatlan lehetőséget biztosítanak a divatot követő műkörmösök számára.

Van, aki egész évben nem hord műkörmöt, azonban karácsonykor mégis szívesen választ egy alkalomhoz illő szép darabot.

Aki nem engedheti meg magának, hogy szakemberrel készíttesse el a körmeit, az maga is elkészítheti, amennyiben beszerez megfelelő, például csillámos lakkot, ami mostanában igen divatos.
Előnye: megfizethető, nem kell szakértelem a felhordáshoz, aránylag tartós, és tökéletesen illik a karácsonyi, szilveszteri alkalmakhoz. Fontos, hogy elötte a természetes körmön mindenképp használjunk zsírtalanítő folyadékot, így fokozhatjuk a körömlakk tartósságát.
 

A műkörmösök év végén „kiélhetik” kreativításukat, a díszítésben nincsenek határok. Választhatunk francia műkörmöt, beépített csillámporos műkörmöt, 3D-s, a felszínből kiemelkedő zselés mintákat, vagy porcelánból készült virágokat, de ha valami igazán egyedire vágyunk az újfajta akril technika is segítségünkre lehet.
 

A határtalan lehetőségek technikája: az akrilfesték

Az akril festékekkel a műkörmösök, akár egy normál festékkel, bármilyen motívumot elkészíthetnek körmeinkre, és biztosak lehetünk benne, hogy alkotásuk tökéletes másával nem futunk össze az utcán, hiszen minden szakember másképp rajzol.
Sokan meg sem próbálkoznak ezen technika elsajátításával, mivel ez igen kitartó gyakorlási folyamatot igényel, és elkészítése is több időbe telik, mint például egy lakkos minta.
Az akril technikával készült „műalkotásokat” a visszafogottabbak viselhetik a gyűrűs ujjaikon,
azonban azok, akik viszont feltűnésre vágynak, általában minden ujjukra kérnek díszítést.

Az akril technika további előnye, hogy a 4 hét múlva esedékes töltésnél a motívum még biztosan eredeti fényében, tökéletes állapotban fog látszódni. Nem kopik, nem pattog le, mint az eredeti körmökre készített lakkos díszítések.
 


Ne feledkezzünk meg a pedikűrről sem, hiszen egy szép kéz mit sem ér, ha a vendégségben előbukkanó lábak nem az ápoltság benyomását keltik. A pedikűrünknél szintén használjunk a körmünkkel megeggyező díszítő elemet, lehetőleg ugyanazokkal a színekkel.

A pedikűrnél alklamazott díszítő elemek a körmök alapvető merevségének köszönhetően szintén  hosszú hetekig tartósak maradnak .

Karácsonyi trendek

A karácsonyi színek sosem változnak, a trend továbbra is az arany, a piros, a kék, zöld, ezüst és mindenfajta csillogó dísz, lehetőleg kis kövekkel kiegészítve, amik fokozzák a műkörmök egyediségét, alkalmiságát.
 


Már most foglaljunk időpontot a manikűrösünknél!

A karácsony elötti két hétben, egész január elsejéig a műkörmösök folyamatosan dolgoznak. A „profi” vendégek erre az időszakra már jól tudják, hogy előre kell a helyüket lefoglalni, ellenkező esetben szinte biztosan nem lesz szabad időpontjuk az adott időben. Aki ezt nem teszi meg december legelején, az szinte biztos lehet benne, hogy lemarad a lehetőségről.
Ha kedvet kapott saját maga, vagy szerettei számára nyújtott kényeztetésének, az már most keresse fel a megfelelő, szimpatikus szakembert.

Kellemes Ünnepeket Kívánok!

Hézsai Szilvia

                                                      

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x