Kilófaló lakomák: fogyás evéssel minden napra
Címlap / Szépség-Egészség / Kilófaló lakomák: fogyás evéssel minden napra

Kilófaló lakomák: fogyás evéssel minden napra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Vannak, akik még a karácsony előtt igyekeznek lefogyni és olyanok is, akik inkább januára az évkezdésre és finom lakomák utánra tartogatják az önkínzó heteket. Koplalás helyett, fogyj okosan! 

Kilófaló lakomákVannak, akik még a karácsony előtt igyekeznek lefogyni és olyanok is, akik inkább januára az évkezdésre és finom lakomák utánra tartogatják az önkínzó heteket. A legjobb talán, ha nem hullámokban, koplalással fogyunk, hanem egészséges és tudatos táplálkozástervezéssel, a tápanyagokat elfogyasztva szabadulunk meg a zsírtól és a lerakódott szénhidráttól. Szoó Judit új könyve ebben segít. Az évkezdésre remek támogatás lehet.

A borítóról
Az Ünnepek előtt (közben és után) sokunk fejében fordul meg a gondolat: "egyek vagy ne egyek?!" - Együnk! Szoó Judit Kilófaló sorozata (Kilófaló sütemények, Kilófaló finomságok, Kilófaló lakomák) lehetővé tette, hogy úgy együnk, akár sokat is, hogy közben ne kelljen aggódnunk a plusz kilók miatt, de a cukorbetegségben szenvedőknek is lehetővé tette a régi, megszokott ízek következmények nélküli fogysztását.

Ám, ez még nem elég. Most megjelent könyve, a Kilófaló lakomák kifejezetten a karácsonyi asztalhoz és az újévi bulikhoz, általános vendégváráshoz ad ötleteket: előételnek például paprika- és padlizsánkrémes kenyérke, utána csevapfalatkák meg jó nagy adag Cordon Bleu tejszínes garnélás kuszkusszal - jöhet mellé egy kevés saláta is -, ezt követően az elmaradhatatlan kocsonya. (Minden ünnepre, alkalomra évkezdettől az év végéig kiváló ötleteket tartalmaz!)

Szerezd be a kötetet könnyen, otthonról! >>

Közelről sincs vége: a desszertek között kacsingat a fenséges Rákóczi túrós, kerekedik a kürtős kalács, csábít a habcsók, és mindennek a teteje: a beigli (diós, mákos). Nassoláshoz batyu, bukta, fa alá zselés, csokis, gesztenyés szaloncukor. No persze mind-mind csökkentett energia- és szénhidrát tartalommal nagyon-nagyon finom kivitelezésben.

Kiadta: www.szoojudit.hu
www.timpkiado.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7901 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x