A hónap bulija: pizsamaparti
Címlap / Szépség-Egészség / A hónap bulija: pizsamaparti

A hónap bulija: pizsamaparti

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-28

Még az előző év végi ünnepléseket sem heverted ki, de már kénytelen vagy munkafronton is bizonyítani? Vegyél ki egy-két nap szabadságot vagy legalább hétvégén csapj egy lazulós pizsamapartit - most azt is megmutatjuk, mit vegyél fel e jeles alkalomra! 

Télvíz idején elengedhetetlen, hogy legyen egy-két jó meleg pizsama a gardróbunkban, de a hálóingeket és a szexis fehérneműszetteket sem kell száműznünk – csupán rétegesen kell viselnünk a hálószobai darabokat, és persze érdemes a nap nagy részét az ágyban töltve pihenni és feltöltődni.
  

A január az üzletekben a leárazások hónapja, így jóval olcsóbban juthatsz hozzá egy-két szívmelengető (ha mást nem is) babydollhoz vagy puha, vastag pizsamához. Ha nemcsak a lustálkodás miatt maradnál az ágyban, hanem egyéb örömöknek is hódolnál kedveseddel, természetesen inkább az előbbi ajánlott.


A piros és a narancssárga a melegség érzetét kelti, ezért ez a két legjobb választás a hálóruhák kínálatában, legalábbis ami a színárnyalatot illeti.
Az idei divat soha nem látott mértékben kedvez vidám, bohókás énünknek – tobzódhatunk a játékos fodrok, szexi ráncolások, a vicces minták, figurák és kislányosan kedves kiegészítők kavalkádjában.

 

A babydoll sem feltétlenül kényelmetlen és hideg viselet - ha pamutból készül, akkor eleve kevésbé fázol benne, és választhatsz hozzá egy vastag, szintén természetes anyagból készült köntöst is.
 

Képek: BonPrix, Women’s Secret
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8253 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x