Érintésterápiával a lelki szabadságért
Címlap / Szépség-Egészség / Érintésterápiával a lelki szabadságért

Érintésterápiával a lelki szabadságért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Ha fáj a hátunk és a fejünk, gyógyszerhez nyúlunk, jobb esetben gyógyteát iszunk, akupunktúrát veszünk igénybe, vagy masszázst kérünk. Van azonban egy módszer, amely nem tüneti, felületes kezelést nyújt, hanem annál sokkal többet! 

Sokszor szomorúak, lehangoltak vagyunk, panaszkodunk a barátnőnknek, szidjuk a rendszert, a férjünket és gyereket. Nincs kedvünk a szexhez, fájdalmas a szerelem. Gyógyszerhez gyakran, pszichológushoz azonban ritkán fordulunk.

Ismerős a helyzet? A közös ezekben a tünetekben az, hogy belül és kívül is fáj valami, de nagyon. Kilátástalannak látszó érzelmi és társadalmi helyzetben legtöbbször a külső körülményeket okoljuk, és a gyógyírt is innen, kívülről várjuk. Legyen az gyógyszer vagy külső beavatkozás, a lényeg, hogy gyorsan és drasztikusan megoldja a problémát.

Hogyan vehetjük kezünkbe a sorsunkat?
Az igazi problémákról nagyon nehéz beszélni, azonban van egy lehetőség, melynek segítségével a test fizikai állapota javul, a lélek eljut a felismerésig, és a tudat felszabadul a korlátozó hit és szokásrendszerek hatalma alól. Ez a Muscle Effect Therapy, érintésterápia.Hogyan működik a MET?

Amikor erős fájdalmat érzünk a nyakunkban, alig bírjuk a hátunkat megtartani, akkor minden érzékszervünkkel a kellemetlenségre fókuszálunk. Minden fájdalmat képes enyhíteni azonban egy szeretetteljes érintés, melynek hatására a szövetek felpuhulnak, a stressz oldódik, és az agyunkban termelődő boldogsághormon hatására csökken a fájdalom.

A MET működése és hatása
A MET terapeuta koncentrált, gyengéd érintésének hatása olyan, akár egy sötétben felgyulladó reflektor: elménk mozgósítani fogja a szervezet tartalékait, hogy integrálja az elfeledett részeket, a lelki és fizikai fájdalom ugyanis nyomot hagy izmainkban, mintha indigóval írnánk egy papírra.

Mit tapasztalunk a MET alatt?

A tökéletesen lágy, gyengéd érintések biztonságot nyújtanak a test és az elme számára, csökkentik a fájdalmat és a lelki nyugtalanságot. A 45 perces terápia hatása felér egy kiadós éjszakai alvással, akár álmodunk közben, akár éberen fókuszál tudatunk képekre, eseményekre, stresszoldó hatását biztosan érezni fogjuk.

Hol számíthatunk jelentős változásra?
Immunrendszerünk működése aktiválja a kiválasztást, a méregtelenítést, a máj, vese, a belek könnyebben látják el feladataikat. A szövetek vér- és oxigénellátása javul, a hormontermelődés fokozódik: így a mozgásunk, hajlékonyságunk szabadabb lesz, a kedélyállapotunk pedig kiegyensúlyozottabb.A MET jelentős segítség lehet mélyen traumatizált lélekállapotban
, amikor a probléma gyökere felejtésbe merült. Hosszú ideje tartó rossz tartás, indok nélküli fejfájás, pánikbetegség, és a szinte állandósult stressz következményeit is hatékonyan képes kezelni.

A MET szerepéről a sportban a következő alkalommal olvashatnak!


Tömör Erzsébet
MET-terapeuta

Kérdésed van? Tedd fel itt az oldalon, vagy írj közvetlenül a tanácsadónknak >>

Képek:
piqs.de: Steve Evans - Uzbekistan
piqs.de: Sebastian Staendecke (ideas-ahead.de) - handed c!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5820 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x