15 álomszép koktélruha a báli szezonra
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / 15 álomszép koktélruha a báli szezonra

15 álomszép koktélruha a báli szezonra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

Teljesen logikus dolog egy koktélruháért rajongani, mert bár évente legfeljebb egy-két alkalommal hordjuk, ilyenkor minden kötöttség nélkül bátran hódolhatunk a bennünk élő királylány fenséges igényeinek. A báli szezonban egyszerre lehetünk utánozhatatlanul könnyedek, bohókásak vagy éppen észbontóan szexisek egy ilyen meglepően kevés anyagigényű ruhakölteményben. 

 

Rendezvénynaptár
Különleges fodrok
A báli ruha egyik legfontosabb velejárója a viszonylag kevés anyagra jutó nagy mennyiségű fodor, rátét, díszítés, raffolás és társaik, a királylányos megjelenés elengedhetetlen kellékei. Szinte lehetetlen túlzásokba esni, de azért az összhatásra mindenképp ügyelj!
 


Változatok a kis feketére

Kedvencünk a klasszikus kis fekete, mivel nemcsak kellemesen slankít, ráadásul soha nem megy ki a divatból. Más lapra tartozik, hogy azért időről időre be kell belőle szerezni egy-egy újabb modellt. A színes minták lezser eleganciát kölcsönöznek viselőjének, az organzafodrok viszont rendkívül ünnepélyes hatást keltenek.


Dögös vörösök

Hihetetlenül jól mutatnak a vörös szaténból, selyemből, áttetsző piros anyagokból, mályvaszínből készült szexi csodák. Még ha csak egy kis piros kerül is a ruhára, már az is kellően vadító hatást kelt.

Tipp:
Válassz mell alatt húzott, a mellet kiemelő, a hasat jótékonyan elrejtő fazont – így nem kell egész este méricskélned, mennyit ettél, a ruha mindenképpen jól mutat majd rajtad!Ha feltűnésre vágysz...

Mindenképp valami különleges megoldással készült darabot válassz, legyen az egy extrém méretű hátkivágás, egy merész szín vagy a vállat szabadon hagyó mellrész.


Egyszerűen lehengerlő
Gyakran elég egy aprócska, de jól eltalált, rafinált részlet, ami királynőivé avatja az egész ruhát, például egy, a ruha színétől elütő fodor vagy díszítés, a szuperszexi szabás, vagy egy különleges csipkebetét.

Tipp: Az ilyen darabokra jó ötlet vadászni turkálókban is, de akár több pénzt is érdemes költeni rá. Nézz körül hazai tervezők kollekcióiban is!
  

Ruhák: BonPrix, e-bay

 
 
[ 16410 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x