Egy hónap múlva kezdődik a futószezon
Címlap / Szépség-Egészség / Egy hónap múlva kezdődik a futószezon

Egy hónap múlva kezdődik a futószezon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Egy hónap múlva, március 17-én rajtol Siófokról a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton, ezzel elkezdődik a Budapest Sportiroda-BSI futószezonja. Az ország egyik legnagyobb ultrafutó eseményének résztvevői négy nap alatt kerülik meg a Balatont. 

A 195,4 kilométeres távot egyéniben, párban, illetve három-, vagy négyfős váltóban futhatják az indulók. Az első napon a Siófoktól Fonyódig tartó 46,7 kilométeres szakaszt teszik meg a résztvevők, a második napon a leghosszabb, 52,9 kilométeres, Fonyód és Szigliget közötti etap következik. A harmadik napon a 43,6 kilométeres Badacsony–Balatonfüred szakasz, végül az esemény zárónapján a Balatonfüredtől Siófokig tartó 52,2 kilométer vár az indulókra.

Aki a FélBalaton Szupermaratonra nevez, a Badacsony és Siófok közötti távot teljesítheti két nap alatt. Ezen a távon ugyancsak egyéniben, párban és váltóban lehet indulni. A Balaton Szupermaraton mezőnyéhez idén is lehetőség van naponta csatlakozni a Maraton+ keretében. Az idei Balaton és FélBalaton Szupermaraton újdonságaként pedig a harmadik napon a 42 kilométeres, BSI MaratonFüred nevű maratoni táv is futható Badacsonytomaj és Balatonfüred között.


A Balaton Szupermaratonra az ország minden részéből érkeznek indulók, de az esemény a külföldiek körében is népszerű: idén eddig többek között amerikai, brit, holland, japán, litván és német futók jelezték részvételi szándékukat. A BSI egyik legkülönlegesebb futóeseményének mezőnye a Siófoki Aranypartról rajtol, majd ugyanoda is érkezik vissza, a négy nap alatt útba ejtve a Balaton mellett fekvő településeket.

Forrás: BSI
Kép: www.bigfoto.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3212 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x