Cseke Katinka és Juhász Adrienn együtt feszesítenek
Címlap / Szépség-Egészség / Cseke Katinka és Juhász Adrienn együtt feszesítenek

Cseke Katinka és Juhász Adrienn együtt feszesítenek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Cseke Katinka és Juhász Adrienn, a Jóban Rosszban színésznői, mindketten sokat fogytak az utóbbi időben, ám a dicsérő szavak csak még jobban arra ösztönzik őket, hogy ne adják fel a kilók elleni küzdelmet és tovább szépüljenek. A tavasz közeledtével különleges akupresszúrás masszázzsal és feszesítő testkezelésekkel is kényeztetik magukat, sőt márciusban kilátogatnak arra az egyedülálló rendezvényre is a Papp László Budapest Sportarénába, ahol minden kérdésükre választ kapnak, ami a sikeres fogyókúra, az egészséges életmód, vagy a szépségápolás kapcsán foglalkoztatja őket. 

A sorozat cserfes Elvira nővére huszonhárom éves koráig klasszikus balettozott, így szerinte ez az a sport, ami a legjobban átmozgatja az izmokat. Ettől függetlenül a színésznő nem zárkózik el az újabb szépítő módszerektől sem, szeret kísérletezni: „Kipróbáltam egy testi-lelki egyensúlyt elősegítő akupresszúrás masszázst, amelytől sikerült is jól ellazulnom. A különleges vákuumos kezelést a hátamon és a kezemen is alkalmazták, a jótékony hatást pedig azonnal éreztem.” – árulta el Adrienn, aki a jövőben bizonyosan visszatér a Wellmed Beauty Studio-ba.


Cseke Katinka a szó szoros értelemben meleg helyzetbe került a különleges módszerek kipróbálásakor. „Egy olyan karfeszesítő kezelést kaptam, amelytől tűzforró lett a kezem, úgyhogy valami biztosan beindult a szervezetemben.” – mesélte nevetve Katinka, akinek a lézeres arckezelés keltette fel leginkább az érdeklődését, amelyet mindenképpen ki szeretne próbálni a közeljövőben.


A két színésznőnek annyira megtetszettek az alternatív kezelések, hogy biztosan kilátogatnak a március 11 és 13 között megrendezésre kerülő Slimexpo-ra a Papp László Budapest Sportarénába, hogy még több szépségápolási lehetőséget megismerhessenek. A Japánban és Kanadában már óriási sikerrel megrendezett fesztivál hatalmas űrt tölt be hazánkban, hiszen a rendezvényen mindenki megtalálhatja a számára legeredményesebb diétát, megismerkedhet az egészséges életmód kialakításához és megtartásához szükséges alternatív lehetőségekkel, ingyenes tanácsadást kaphat plasztikai sebészektől, dietetikus szakemberektől és kardiológusoktól és értékes tombola nyeremények is várják a látogatókat!

További információ: http://www.slimexpo.hu/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 4678 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x