Melyik a legkedveltebb női testrész?
Címlap / Szépség-Egészség / Melyik a legkedveltebb női testrész?

Melyik a legkedveltebb női testrész?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Örök vita tárgya, hogy melyik női testrészért vannak oda leginkább a férfiak. A két toplistás egyértelműen a mell és a fenék - vajon születik-e döntés valaha is valamelyik javára? Egy leleplező videóból kiderül az igazság. 

A férfiak ősidők óta osztályozzák a női testrészeket, biztosan minden férfinak van egy olyan kedvence, amiért rajong, akár a barátnője, felesége testéről van szó, akár ismeretlen nőkéről. Valószínűleg ezt nézi meg legelőször egy nőn, és talán ez befolyásolja legnagyobb mértékben, hogy a testrész viselője összeségében elnyeri-e a tetszését vagy sem.

A nők pedig ősidők óta szeretnék tudni, hogy melyik ez a testrész, amivel a legnagyobb hatást tehetik a férfiakra.

Megkérdeztünk férfiakat és nőket is, szerintük melyik a legfontosabb női testrész? Rögtönzött közvéleménykutatásunkból sok minden kiderült, főleg az, hogy a nők és a férfiak meglehetősen ellentétesen vélekednek a témáról.A nők az arcra szavaznak

A női válaszadók egyértelműen az arcra voksoltak legtöbben, ami nem is csoda, hiszen ez árul el legtöbbet viselőjéről. Néhány vélemény:

Egy szép arcnál semmi sem szebb. Minden látszik rajta, a nő egész egyéniségét tükrözi!” (Vivien, 25)

"Szerintem a kéz és a szemek árulják el a legtöbbet rólunk! A tekintet elárulja, hogyan érezzük magunkat, hova pozicionáljuk magunkat, a kéz ápoltságából pedig a nő stílusán keresztül egészen a munkájáig sok mindenre lehet következtetni."
(Fruzsi, 32)

„Hetero vagyok, de még én is megnézem néha a nők mellét. Egy dekoratív, nem túl nagy cici főnyeremény szerintem!” (Eszter, 29)

„Teljesen biztos vagyok benne, hogy minden pasi megnézi a nő fenekét. Ez a legfontosabb testrész egyértelműen.” (Andi, 22)

Nem egy testrész, hanem az összkép a fontos
Sokan úgy gondolják, hogy nem az egyes testrészek számítanak, inkább az összhatás az, ami harmonikus és nőies kell, hogy legyen.

Sándor (29) szerint a női test olyan csodálatos, hogy minden nap fel tudna rajta fedezni valami újat, még a barátnője testén is, akivel már 3 éve együtt vannak.

Jocó (40), szintén a női idomok nagy rajongója, több részletet is megnevezett, amit sorra megfigyel a nőkön. A legfontosabbnak mégis a hosszú, szépen ívelt combot és a karcsú derekat tartja. Gyengéje a szép ívű vádli, karcsú bokával, ami szerinte sajnos elég ritka.

Dávid (20) a szép kerek popsikra bukik és a ringó csípőre, de egy mélyen kivágott vagy kigombolt ruhából kivillanó dekoltázs is megdobogtatja a szívét.


Tibi (35) szerint a legfontosabb a csillogó tekintet, vagyis ő először a szemét nézi meg minden nőnek. Utána vet egy pillantást is a kézre, mert az ápoltságot ezen a legkönnyebb lemérni.

„Én mindig a nő arcába nézek először. A szimpatikus megjelenésen belül nagyon fontos, hogy a nőnek jó lába legyen. Szeretem a sportos idomokat, mert ezek azt mutatják, hogy az illető hölgy ad magára és karbantartja a testét.„ (Krisztián, 34)

A valódi igazság pedig...
Egyértelmű, hogy a popsi és a mell a két legnőiesebb testrész, ezek között nehezen lehetne igazságot tenni. Vagy mégis?

Az alábbi videóból egyértelműen kiderül a válasz arra a kérdésre, hogy mit is néznek meg a férfiak – és a nők is! - leginkább egy nőn:Képek:
piqs.de: josef T-Rezaie - licht & Pants
piqs.de: josef T-rezaie - Body-Mountain

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10657 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x