Makány Márta és a pucér angyalok
Címlap / Szépség-Egészség / Makány Márta és a pucér angyalok

Makány Márta és a pucér angyalok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Makány Márta öltöztette fel a new york-i Naked Angels Színítársulat szereplőit fennállásuk 25. fordulójára! A John F. Kennedy Jr. által létrehozott színtársulathoz nem kisebb színészek csatlakoztak mint Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick, Marisa Tomei, Rob Morrow, Patrick Breen, Gina Gershon, Joe Mantello, Pippin Parker, Ron Rifkin, Fisher Stevens, Lily Taylor, Nancy Travis, Evan Handler, Mariska Hargitay vagy James Gandolfini. 

Február 14-én a new york-i Naked Angels színtársulat 25. évfordulójára megrendezett gálaestjén Makány Márta ruhában szerepeltek és vonultak be a színésznők a vörös szőnyegen. „Nagyon örültem a felkérésnek, mind ők, mind én nagyon izgatott voltam – meséli Márta. - Nem csak azért, hogy az előre átküldött méretek alapján vajon jól fog-e alakulni a ruhák kérdése, hanem hogy a kissé túlsúlyos csomagok rendben kiérnek-e. Szerencsére minden simán ment: alig vettük észre, hogy elröpült 10 óra és már csomagolhatjuk is a ruhákat. A színésznők a legnagyobb izgalommal választottak maguknak ruhákat, és tényleg a legnagyobb öröm nekem az volt, amikor láttam rajtuk,hogy mindenki megtalálja a saját egyéniségéhez valót és azt örömmel viseli.”

Kíváncsi vagy, milyen ruhákat választottak maguknak a színészek? Ízelítőként néhány fotó a vörös szőnyegről, amiket Révész Tamás készített. 

Még több kép az eseményről itt:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001004882651&sk=photos#!/Makany.Marta
http://makanymarta.blogspot.com/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5338 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x