Mi Geszler Dorottya szépségének titka?
Címlap / Szépség-Egészség / Mi Geszler Dorottya szépségének titka?

Mi Geszler Dorottya szépségének titka?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Geszler Dorottyáról, aki korábban sikeres műsorvezető volt, ma pedig aerobicedző, köztudott, hogy elkötelezett híve az egészséges életmódnak. Több szempontból is jó példát mutat az egészséges életmódot kialakítani kívánók számára. Mik a legfontosabbak ezek közül? 

Dorottya naponta sportol, mozog, étkezésére pedig odafigyel, ő maga a vegetariánus ételeket részesíti előnyben, de olykor fogyaszt lazacot, tintahalat, ha pedig nagyritkán megkívánja a húst, az is kerül a tányérra. Ő így fogalmaz: ”azt gondolom, a szervezet jelzéseire oda kell figyelni, nem véletlenül kívánjuk meg a húsételeket, ilyenkor a szervezetnek olyan  fehérjékre van szükségük, amit a hús fogyasztásával nyerhetünk el.”


Dorottya most a Slimexpo Fogyókúra, Szépség- és Egészségfesztivál arcaként jelenik meg: „A szervezők megkerestek azzal, hogy részt vennék-e azon a rendezvényen, amely többek között az egészséges életmódot, a prevenció fontosságát, a különböző szűrőprogramok szükségességét, illetve az életmódváltás fontosságát hangsúlyozza. Természetesen igent mondtam a felkérésre, hiszen én magam is nagyon fontosnak tartom azokat a célokat és üzeneteket, amelyeket a fesztivál szervezői szem előtt tartottak. Szívesen elmegyek jó példát mutatva és részt veszek a különböző egészségügyi szűréseken, mert bízom benne, hogy ezzel sikerül népszerűsíteni az egészségmegőrzés szemléletét. Fontos tudatosítanunk, hogy a még időben felfedezett, különböző betegségekre utaló jelek feltárásával nagyobb eséllyel tudjuk a komolyabb bajokat megelőzni és életminőségünkön javítani. Az eseményen természetesen nemcsak ingyenes szűrőprogramok és orvosi tanácsadások lesznek, emellett a fogyni vágyók megismerhetik a különböző módszereket, számos érdekes sportbemutató és szépészeti bemutató is várja a látogatókat a Papp László Budapest Sportarénában.”

Mindezt azon a sajtóeseményen tudhattuk meg, ahol Dorottya Szoó Judittal a „Kilófaló” könyvorozat szerzőjével, a karcsúsító ételek specialitájával tartott egy kis főzőcskével egybekötött bemutatót. „Nagyon fontos a táplálkozás, főként mai rohanó világunkban, amikor hajlamosak vagyunk csak „kutyafuttában” ezt-azt bekapni, vagy idő hiányában rendszeresen a a gyorséttermek kínálatából válogatni. Ne felejtsük el, soha nem volt ennyire fontos a hippokratészi mondás: >Amit eszel, azzá leszel!< Úgy érzem, napjainkban még inkább oda kell figyelni a helyes táplálkozásra, arra, hogy vitaminokban, rostokban gazdag, ugyanakkor az egyéni szükségleteknek megfelelő kalóriamennyiséget fogyasszunk. Én magam azt tapasztalom, hogy az emberek nagytöbbsége kampányszerűen figyel csak oda a  táplálkozására, az egészséges életvitelre, holott éppen ennek folyamatossága lenne nagyon fontos. A fesztiválra ellátogatókat látványkonyhával is várják, ahol a közönségnek lehetősége lesz megismerni többek között Szoó Judit kikisérletezett ételeit és nem csak megismerhetik elkészítési technikájukat, de rögtön meg is kóstolhatják! Én magam sem hittem volna, hogy kvázi fogyókúrás receptekből nagymamáink konyhájának íze is visszaköszöhet!”


Végezetül Dorottyát arról kérdeztük, hogy van-e valami különleges praktikája szépségének megőrzésére: „Semmi különös praktikát nem tudok mondani, de talán szerencsés alkat is vagyok ilyen szempontból. Fontos, hogy egy nő adjon magára: egy szép smink, ápolt haj mindenkin sokat dob, ugyanakkor nem zárkózom el az elől, hogy megismerjem a legmodernebb kozmetikai kezeléseket is, hiszen a szépségipar fejlődésével ma már mindenki számára elérhetőek azok az eljárások amelyek segítségével megőrizhetjük bőrünk fiatalságát, feszességét. A Slimexpo fesztiválon bárki megismerheti ezeket a módszereket, és a tavasz közeledtével fontos is a megújulás – lehetséges, hogy én is kipróbálok néhány újdonságot.” –fogalmazott Dorottya.

A fesztivál programjairól a www.slimexpo.hu oldalon tájékozódhat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 5004 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x