EMOST: ígéretes magyar módszer
Címlap / Szépség-Egészség / EMOST: ígéretes magyar módszer

Lukács Tünde

EMOST: ígéretes magyar módszer

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Ma már számos tudományos kísérlet igazolja az alacsony frekvenciájú, gyenge intenzitású elektromágneses sugárzások kedvező hatását az élő szervezetekre. A viszonylag újnak számító EMOST-módszer az alábbi esetekben bizonyult hatékonynak: stresszoldás, frontérzékenység, depresszió, migrén, szív- és érrendszeri betegségek, csonttörés, ízületi és mozgásszervi megbetegedések, emésztési zavarok, bélbetegségek, reflux, allergiák, bőrbetegségek, inkontinencia, prosztatagyulladás, magas vérnyomás, meddőség. 

Tevékenységem során nem csak a természetgyógyászati gyógykezeléseket és kineziológiát alkalmazom, hanem figyelemmel kísérem a legkorszerűbb módszerek megjelenését is. Hiszek abban a szemléletben, hogy a természetgyógyászati és a modern technológiai eljárások kiegészítik egymást, és ezek együttes használata elősegíti a hatékony gyógyítást. Így kerültem kapcsolatba egy új, tudományosan is kutatott magyar elektromágneses készülékkel, illetve módszerrel, amelynek angolból eredő rövidített neve EMOST (Electromagnetic-Own-Signal-Treatment), magyarul elektromágneses sajátjel-kezelés.

Ma már számos tudományos kísérlet igazolta az alacsony frekvenciájú és gyenge intenzitású elektromágneses sugárzások kedvező alkalmazásának lehetőségét az élő szervezetekre. A kis frekvenciájú és intenzitású elektromágneses terek leggyakrabban tapasztalt előnyös hatásai: gerinceredetű panaszok és izomeredetű fájdalmak csökkenése, az idegek, izmok, ínszalagok és csontok gyulladásos folyamatainak enyhülése, az izületi duzzadás, az artrózis, csonttörések gyógyulásának elősegítése, a sérült felületek vérellátásának javítása, különféle allergiás és gyulladási reakciók csökkentése stb. Ezekben az esetekben sokszor a legkisebb javulás is komoly sikert jelent.


Az EMOST alacsony frekvenciájú és gyenge intenzitású elektromágneses visszacsatolás elvű berendezés, amely a szervezet saját természetes bioelektromos és bioelektromágneses sugárzásait alkalmazza. Az ehhez hasonló elektromágneses készülékeket régóta alkalmazza a biofizikai orvoslás és fizioterápia.

Fontos különbség a többi készülékhez képest, hogy az EMOST készülék analóg jelfeldolgozású berendezés, ezért az érzékelt és visszatáplált elektromágneses jel információ tartama sokkal nagyobb, mint a digitalizálást alkalmazó berendezéseknél. A digitalizálás információvesztéssel jár. Továbbá a készülék folyamatos jelfeldolgozású, azaz, érzékel – visszasugároz – érzékel – visszasugároz, így a készülék kétirányú kapcsolatban áll a szervezettel.

Örömmel tapasztaltam, hogy az EMOST rendszer témákra csoportosított előre programozott, és egymásra épített kezelési sorozatokat tartalmaz, melyek a célszervet és a célszervhez funkcionálisan kapcsolódó társszerveket együtt érintik. Az EMOST berendezés többéves nagyszámú tapasztalat alapján kialakított kezelési programcsomagokkal dolgozik,  egyszerű használata biztos hátteret ad a kezelést végző személy számára.

Amikor valaki helyre szeretné állítani egészséget, akkor nem mindig célravezető csak egyetlen gyógymódtól várni a gyógyulást. A legtöbb esetben nem lehet meggyógyulni csak a gyógyfüvektől, csak a kineziológiától, csak a csontkovácsolástól stb. A gyógyulást gyakran többfajta terápia együttes komplex alkalmazása hozhatja meg igazán. A hozzám fordulóknak ezért adok többféle útmutatást is, és ha úgy érezem, hogy szükséges, más természetgyógyászati területtel foglalkozó kollégához is elküldöm, vagy átfogó orvosi konzultációt javaslok. Úgy vélem, hogy az EMOST módszer nagy segítség lehet mind a hagyományos orvoslásnak, mind a természetgyógyászattal foglalkozóknak.

Tapasztalatom szerint mind a szervi betegségek, elváltozások esetén, mind a lelki/pszichés problémáknál is sikeresen lehet alkalmazni a készüléket. Az EMOST kezelés sok esetben helyettesítheti az adott természetgyógyászati terápiát. A kezelések közben gyakori, hogy a központi idegrendszerre, a pszichére alkalmazott programok alkalmazásakor a szervi betegségek is javulnak. Ennek vélhető oka, hogy a készülék többek között az alacsony agyhullám tartományban is dolgozik, az 1-10Hz-es tartomány pedig az alvás regenerációs fázisának tartománya. Ha erre a tartományra tudunk hatást gyakorolni, akkor egyúttal javulhat az alvásminőség, csökken a stressz-szint, javul a hormonális egyensúly, és a pszichoszomatikus eredetű betegségek kialakulásának kockázata is enyhül. Az elméletet a tapasztalataim is visszaigazolják, mert az alanyok már az első EMOST kezelés alatt többnyire nyugodt pszichés állapotról számolnak be, és gyakran kezelés közben el is alszanak.


Egy adott probléma tematikus kezelési sorozata 5-6 kezelést foglal magában, amely heti egyszer 45 perc elfoglaltságot jelent. A tapasztalatom szerint a kedvező változások már gyakorta az első kezelést követően felismerhetőek, és az egymásra épülő kezelések befejeztével pedig hosszantartó hatást eredményeznek, melynek vélhető oka, hogy a szervezet regulációs képessége kedvezően változik.

Az EMOST módszert tavaly bemutatták a Pécsi Nemzetközi Közegészségügyi és Megelőző Medicina c. konferencián. Bízom benne, hogy az EMOST berendezéssel kapcsolatos folyamatosan zajló tudományos publikációk és kísérletek biztosítják, hogy ez a magyar módszer és készülék szélesebb körben elterjedve segítse az emberek egészséges életét a jövőben, itthon és nemzetközileg is. Ezt a módszert azoknak találom megfelelőnek, akik a természetes hatásmechanizmusokat kedvelik, és elfogadják a haladó technikai fejlődéseket, illetve az egészségőrzésre figyelmet szentelnek.
   
Az 6 éves tapasztalat alapján az EMOST elektromágneses módszer a következő esetekben mutatott kedvező hatásokat:
Alvásminőség, stresszoldás, frontérzékenység, depressziós állapotk, migrén, szív- és érrendszeri betegségek, csonttörés, ízületi betegségek, mozgásszervi betegedések, emésztési zavarok, bélbetegségek, reflux, allergiák, bőrbetegségek, inkontinencia, prosztatagyulladás, magas vérnyomás, meddőség.

Nyílt nap, amelyen ki lehet próbálni a készüléket:
2011. március 18.  10-17 óráig.
Anna-Róza Szépségszalon
XX. ker. Kossuth Lajos u. 31/a.
A Városházával szemben, a szökőkútnál.

Lukács Tünde
Természetgyógyász, Kineziológus

Képek:
piqs.de: Patricus2 - I have managed it!
piqs.de: nep - Tritiumgaslichtquelle
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9108 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x