Fájdalom nélkül a fakírok nyomában: energetizálás 20 perc...
Címlap / Szépség-Egészség / Fájdalom nélkül a fakírok nyomában: energetizálás 20 perc alatt!

Fájdalom nélkül a fakírok nyomában: energetizálás 20 perc alatt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Kutatások szerint hazánkban minden harmadik ember alvászavarral küzd. Igaz, hogy az alvásigény változó, de naponta átlagosan 8 óra minőségi alvásra lenne szükségünk. Mindenki más módszerre esküszik: masszázsra, illóolajra, ágyneműre, speciális ágyra, besötétített szobára. Azonban kevesen gondolnak arra, hogy a csodaszerek alkalmazása mellett egy egyszerű és természetes megoldás is segíthet, amely mindezt magában foglalja. A Yantra matrac mindezeket tartalmazza: kényelmesen masszírozza meg a ráfekvőt, felpezsdíti a vérkeringést, gyorsan energetizál. 

A tavasz beköszöntével hosszabbak lesznek a nappalok, több a munka, megnő a stresszhelyzetek száma. Ilyenkor egyre többen tapasztaljuk: nyűgösek vagyunk, nehezen alszunk, idegesek leszünk a legapróbb dologra. Persze állandóan arról panaszkodunk, hogy nincs időnk önmagunkra, hogy nincs elég pénzünk a wellness és egyéb kényeztető programokra, hogy a család és a munka mellett nincs arra megoldás, hogy önmagunkra egy picit jobban odafigyeljünk. Mert mindig mindenkinek meg kell felelnünk! Pedig megfelelő kikapcsolódás és pihenés nélkül a napi teljesítményünk, a közérzetünk sem tökéletes! Oda a nyugalmunk, a teljesítő- és koncentrációkészségünk csökken. A végén ismét magunkra leszünk mérgesek. Fogadkozunk, de megint csak lusták vagyunk. Azon gondolkodunk elalvás előtt, hogy hogyan tudnánk egyszerűsíteni a dolgokat, hogy kevesebbet idegeskedjünk. Legvégül eljutunk egy olyan pontra, amikor már az ágyba bújva azt tapasztaljuk: annyira fáradtak vagy idegesek vagyunk, hogy már aludni sem tudunk.

És ilyenkor tesszük fel magunknak a kérdést: mit csináljak? Mi van velem? Idegeskedem, nyugtalanul alszom, figyelmetlen vagyok – és a többi idegesítő tünet. Van erre megoldás?

Gyors, hatékony, napi szintű megoldást keresünk, ami hamar eredményre vezet.


Csodareceptek helyett azonban napi nyugodt 20 perccel is lehet ellazulni, egyszerűen kikapcsolódni, pihentetni a testet és a lelket, illetve a vérkeringést felfrissíteni. Ehhez egyszerű, praktikus megoldás kell, amelyet könnyen elérhet bárki, nem igényel külön időráfordítást, mert a megszokott életvitelbe könnyen beilleszthető, akár otthon, munkahelyen vagy autóban, vezetés közben.

A YANTRA matrac speciális tüskéi a testünk energiapályái mellett elhelyezkedő, biológiailag aktív akupresszúrás pontokat stimulálják. A pontok megfelelő stimulációja segít újra beindítani testünk energiaáramlását és öngyógyító mechanizmusait – ezen alapul az akupunktúra ősi kínai tudománya is.

Használata lehetőséget nyújt a jó közérzet visszaszerzésére, fájdalomcsillapításra, az izomfájdalmak, alvászavarok és a stressz tüneteinek leküzdésére.

Mi történik a testben?
A tüskék ingerlik a bőrön található idegvégződéseket, akupunktúrás pontokat, a kötőszövetet. Ha valaki teljes háttal ráfekszik, az első 2 percben kissé fájdalmas, kellemetlen érzés tölti el. A fájdalom azonban hamar elmúlik, a bizsergő érzés erősödik, lassú melegedés érezhető a háton.


A tüskék erős ingerlő hatásuknak köszönhetően fokozzák a hajszálerekben a véráramlást, a szövetekben lerakódott salakanyagok eltávolítását. Aktivizálják a vér- és nyirokkeringést, ezáltal pedig jobb lesz a szövetek tápanyag- és oxigénellátása, valamint elősegítik az izmok ellazulását. A matrac a hormonháztartást is kedvezően befolyásolja, hatására az agy fájdalomcsökkentő és boldogsághormonokat kezd termelni. Ezenkívül meglepően jó eredményeket értek el a matraccal ízületi problémák, gerincfájdalmak, fejfájások, fáradtság, levertség enyhítésében.

A matrac az emberi test ergonómiáját veszi figyelembe. A hát, a fenék és a has mellett az arc és az álkapocs idegvégződéseire is hat!

A nyak alá is összehajtható, így a fejfájás kezelésében is segítséget nyújt.

A derékfájdalmak kezelésében napi 15-20 perc a matracon csökkenti a fájdalmat.

Stabilizálhatja az ülési pozíciót, így felhasználható kocsiban, munkahelyen és otthon. Aktív méregtelenítés miatt a narancsbőr kezelésére is kiváló eszköz.

Fogyókúra estén az aktívabb anyagcsere segít a kívánt testsúly elérésében…


A Yantra matracot mindenki használhatja, mivel a virágok műanyag tüskéinek nyomását szabályozni lehet, ami egy vékony textília segítségével érhető el. Hozzászoktatás után már a textília nélkül is használható.

A Yantra matrac előnye egyszerűségében rejlik, hiszen nem kell külön időt szakítanunk magunkra, vagy elvégezni bonyolult mozgási műveleteket. Elalvás előtt egyszerűen csak kihajtjuk, ráfektetjük a lepedőt, és reggel frissen ébredünk.

A Yantra matracnak számtalan felhasználási területe és helyszíne lehet. Megtalálható fitnesztermekben, ahol a súlyok emelése miatt nem ritka a derékfájdalom, melynek enyhítéséhez elegendő matracon tölteni 15-20 percet, illetve az aktív 1 órás torna után kitűnő tornagyakorlatsor lazítja az elfáradt izmokat és tölti fel energiával a fáradt testet.

A jógastúdiókba járók és jógázók is ki tudják használni a matrac által kínált előnyöket.

Szakemberek véleménye szerint 20 perc szükséges ahhoz, hogy a matraccal hatékony eredményt érjünk el. A legfontosabb ezért, hogy napközben is kéznél legyen, és bármikor elővehessük. Ezért speciálisan összehajtható, hordozható, sőt, hogy még kényelmesebb legyen: divatos (lila és zöld) színekben kapható, és mosható praktikus huzattal látták el.

Sokan dicsérik. De mégis a legfontosabb, hogy végre kiheverjük rajta a fárasztó hétköznapokat!Információ a Yantra matrac méreteiről:

M-es méret: 75 cm × 44 cm
Tüskék száma: 8820 db
L-es méret: 80 cm × 51 cm
Tüskék száma: 11550 db

Tudtad, hogy ...
  • a Yantra matracot 2009-ben a szögeságy modern változataként vezették be Svédországban. A Yantra matrac ma már világvezető védjeggyel van ellátva?
  • 2009-ben az év karácsonyi ajándékának választotta a Svéd Kereskedelmi Kutatóintézet?
  • egy neves olasz akupunktúraiskola és Maurizio Sorrenti professzor teszteredményei alapján a Yantra matracot a piacon kapható legjobb akupresszúrás matracnak minősítették?

További információ: www.yantramatrac.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 11986 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x