Virágmintás divatőrület: kalocsai csodák hétköznapra
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Virágmintás divatőrület: kalocsai csodák hétköznapra

Virágmintás divatőrület: kalocsai csodák hétköznapra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Most akkor a kalocsai paprika fűszernövény vagy új divat irányzat is? 

 

Rendezvénynaptár
A kérdés jogos! Az ötlet eredeti!

A hagyományőrzés végre mindenki számára hordható formában jelenik meg Magyarországon.

Végre bátran hordhatjuk magyarságunk védjegyeit anélkül, hogy kényelmetlenül éreznénk magunkat. Ugyanis valljuk be, az édes kis ornamentális díszítésekkel nagyon is mellé is lehet fogni: ha nem igényes és minőségi munkát végeznek a tervezők és a kivitelezők, egy színes, csicsás darabot kapunk, amit tuti, hogy nem veszünk fel, mert ciki.
Örök ötlet azonban a farmer és a hímzés kombinációja. A színek és a folkart mostanában pedig nagyon is divatosak.

Minden darab egyedi!

A minőség lenyűgöző, a darabok egyediek. Hogy is lehetnének mások: a ruhákat az az ős kalocsai minta ékesíti, amivel az Angol Királyi Pár porcelán nászajándékát pingálták. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ezeket a darabokat akár ugyanaz a kéz készíti, mint amelyik William és Kate teás készletét díszítette.

Kortól, nemtől teljesen függetlenül bárki megtalálja a maga stílusát. Ha bevállalós vagy, ha nem, ha félénk vagy, ha nem, biztosan megtalálod azt, ami hozzád illik.

A virágminták egyébként is rendkívül trendik idén, miért ne a saját, magyar organikus motívumainkat húznád magadra? Ha már lehet választani, akkor tedd meg. A darabok egyébként is kifejezetten divatosak: "használt hatású" farmerek, minik és nem minik színesítik ruhatáradat. A minták szigorúan őrzik az ősi szokást, pontosan úgy következnek egymás után, ahogy azt évszázadok óta előírja a hagyomány.


Ezek a remekművek, egytől-egyig Kalocsán készülnek, csak kézzel hímzik azok az idős nénik, akik talán már a nagymamáinknak is készítettek ruhákat.

Érdekes felfedezni ezekben a színekben a mai vezető divatházak szívesen és sokszor használt árnyalatait és a direkt virágmintát, amelyek az idei és a jövő évi öltözködési stílus jellegzetessége.


Trendi kiegészítők - kézzel, egyedileg, minőségi porcelánból!
Természetesen itt nem áll meg a történet! Az amúgy is merész ötlet, alkalmazásra került a kiegészítőkön is. A hímzésen túl, öveket, nyakláncokat és karkötőket is készít a vállalat a lelkes viselőknek.

Az övek csatja eredeti kalocsai porcelánból készül, melyeket egyenként, újszerű technológiával „kemencékben” égetnek ki, majd kézzel festenek meg.

Végre a magyar trend is bekerülhet a világ folklór divatjába, ebből a kollekcióból ugyanis gyanús, hogy divat irányzat lesz! Egy dolog már most biztos, a kalocsai paprika tényleg nem csak fűszernövény!

Még több képért és további információért látogass el a Folk Fashion weboldalára >>


 
 
[ 6268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x