Elindult az EgészségNapló, Magyarország első online kezelési...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Elindult az EgészségNapló, Magyarország első online kezelési naplója

Elindult az EgészségNapló, Magyarország első online kezelési naplója

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Az EgészségNapló egy ingyenesen elérhető internetes kezelési napló, amiben a felhasználók akár napi szinten vezethetik vérnyomásuk, vércukor-értékeik és testsúlyuk alakulását, megoszthatják az eredményeket a kezelőorvosukkal, és folyamatosan követhetik az állapotuk javulását. 

 

Rendezvénynaptár
Az EgészségNapló több, mint egy egyszerű mérési napló. A mért értékeken túl itt rögzíthető az orvos által összeállított kezelési terv és gyógyszeradagolás is, ami betartására az EgészségNapló folyamatosan figyelmeztet is. Az EgészségNapló Magyarország leggyakoribb betegségcsoportjának számító krónikus betegségek, kiváltképp a magas vérnyomás és a cukorbetegség hatékony kezeléséhez és megelőzéséhez nyújt segítséget.

Miért jó, ha naplót vezetsz a mérési eredményeidről?
  • Pontosan nyomon követhetővé válik az egészségi állapotod alakulása.
  • Betegség esetén a kezelőorvos a rendelői vizitek közötti időszak adatairól is információt kap, ezáltal javul a terápia hatékonysága.
  • Bizonyos betegségek kialakulása vagy súlyosbodása előre jelezhetővé válik, a korábban diagnosztizált és kezelt betegségek pedig gyakran kedvezőbb kimenetelűek.Mire jó az Egészségnapló?
  • Krónikus betegségek kezelése
A krónikus betegségek, kiváltképp a magas vérnyomás és a cukorbetegség kezelésének az egyik leghatékonyabb eszköze a rendszeresen végzett otthoni mérés.

A rendszeres otthoni vérnyomás és vércukorszint ellenőrzés, és a kapott mérési eredmények feljegyzése által a kezelőorvos a szokásos rendelői vizitek közötti időszak adatairól is információt kaphat, ezáltal pontosan ellenőrizheti, és szükség esetén módosíthatja az alkalmazott terápiát. Ez azért fontos, mert az orvosi rendelőben végzett mérések csak egy pillanatnyi helyzetről adnak megbízható eredményt, a napszaki ingadozások, az esetleges alacsonyabb vagy magasabb értékek ott nem derülnek ki. Rendszeres mérésekre a terápia beállítása után is szükség van, hiszen az állapotod változhat és ennek megfelelően az alkalmazott kezelés is módosításra szorulhat.

A vércukor értékek folyamatos vezetése és nyomon követése azért is kiemelt fontosságú, mert így pontosan megismerheted az egyes ételek, testmozgásfajták, környezetváltozások, betegségek vércukorszintedre gyakorolt hatását. Így mindig biztosan tudhatod, hogy egy esetlegesen fellépő rosszullét mögött nem áll-e kiugróan magas, vagy alacsony vércukorérték. Ha pedig igen, akkor a mért értékek függvényében, az orvossal megbeszélt módon reagálhatsz a körülményekre, hogy vércukorszinted mindig az ideális tartományban maradjon.

  • Megelőzés
A betegségre utaló tünetek korai felismerésével és az egyes rizikótényezők korai kiküszöbölésével sokat tehetsz az egészséged megőrzése érdekében.

A rendszeres mérés és a mérési értékek dokumentálása által a betegségek kialakulása vagy súlyosbodása előre jelezhetővé válik és az időben felismert és kezelt kóros folyamatok gyakran kedvezőbb kimenetelűek.

  • Fitnesz
Ha orvosi ellenjavaslat nincs, a mozgásban gazdag életvitel számos megbetegedés megelőzését és gyógyítását kedvezően befolyásolja. Meglévő betegség esetében azonban csak megfelelő kontroll mellett szabad a szervezetet terhelésnek kitenni, hiszen odafigyelés hiányában a sportolás akár rossz irányba is viheti a betegség alakulását. Különösen igaz ez a cukorbetegségre, ahol a napi ritmust, a testmozgást, az étkezéseket és az inzulinadagolást szigorú összhangba kell hozni, de magas vérnyomás betegség esetében is legalább ilyen fontos a megfelelő intenzitású edzésprogram és életvitel kialakítása.

Az egészségügyi paraméterek folyamatos mérése, feljegyzése és ellenőrzése által időben felismerheted a szervezetedben fellépő esetleges zavarokat, intő jeleket, és ennek megfelelően módosíthatod az életviteledet, edzésprogramodat. Mindezek mellett az EgészségNaplóban végigkövetheted az elért fejlődést, egészségi állapotod javulását is.

A kezelési napló a www.egeszsegnaplo.hu oldalon próbálható ki egy gyors és teljesen ingyenes regisztrációt követően.

Képek: www.morguefile.com

 
 
[ 6064 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x