Színpompás, nőcis, kényelmes -Divat az etno!
Címlap / Szépség-Egészség / Színpompás, nőcis, kényelmes -Divat az etno!

Színpompás, nőcis, kényelmes -Divat az etno!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

A meleg, mégis élénk színek, a népies elemek, a változatos és akár extrém mértékben eltúlzott kiegészítők hada, a kényelem, színpompa. Ez jellemzi az etno stílust.  

Az etno alapszabálya, hogy nincsenek tabuk. Persze azért mégis vannak, hiszen a klasszikus elegancia tárházából nem illendő válogatni. (Hogy is nézne ki egy etno cucc egy decens „királynői” kis kalappal?) Szerencsére mára a sarus – tarisznyás jelleget sikerült kiszorítani ebből a stílusból, így bátran húzhatnunk hozzá magas sarkút is. Az etnos cuccok színesek, akár mértéktelenül tobzódhatunk a színek orgiájában, de ha ahhoz van kedvünk, egy színvilágon belül is maradhatunk.


Az etno cuccok színpompája arra is ideális, hogy elvigye a figyelmet azokról a részekről, amit nem mutogatnánk, oda, amit mutogatni szeretnénk. Sokaknak a „tarisznyás eltés lány” jut eszébe erről a stílusról. Az indián nyárra egy indiános kollekció, hogy lássuk: azért ezt is lehet ízlésesen csinálni, a strandtól a bulizásig…


A meghökkentő válogatás is megengedett – kendők, sálak, és annyi kiegészítő, amennyit csak el bírsz viselni magadon. Ez a divat szinte kortálan, tehát ha idén veszel valamit, a tavalyelőtti dolgok ugyanúgy passzolnak majd hozzá. A turkis holmi illeni fog a luxus boltban vett különlegességhez, és fel tudod hozzá venni a külföldi népi bazárból származó klassz darabot is, ami semmi máshoz nem illene, de amúgy gyönyörű.


Az etno nőiességéhez nem fér kétség, mégis vannak olyan fiúk, akik ezt a stílust kedvelik. Ők mellényben, természetes anyagú cipőkben, gyakran magyaros, vagy indiai-tibeti holmikban járnak és ők sem vetik meg a kiegészítők hadát, a gyöngyöket, a karszíjakat, vagy hajba valókat.

www.polyvore.com

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5458 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x