HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-10-21
Címlap / Szépség-Egészség / Spirit Kristálysó lámpák

Spirit Kristálysó lámpák

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-10-21

A kristályok képesek spirituális energiákat, programokat felvenni, raktározni és felerõsíteni. Ez a kristálygyógyászat egyik alapelve. Ezek a Himalája kristályok tökéletesen alkalmasak energiafeltöltésre, programozásra. A SPIRIT Kristálylámpák parapszichológiai módszerekkel, TÉRTISZTÍTÓ programmal, energiával vannak feltöltve.  

 

Spirituális energiákkal programozott termék

A sólámpa lelke a Himalájából bányászott kristály. Eredete több, mint 250 millió évvel ezelõttre nyúlik vissza . Olyan speciális kipárolgásuk van, mely allergiás és asztmatikus megbetegedések kezelésére is alkalmas. Képes megszüntetni az elektroszmogot! Az elektromos készülékek pozitív ionokkal bombázzák a levegõt, ami ártalmas az emberi szervezetre. A dohányfüst is sajnos hasonlóan károsítja a levegõ elektromos egyensúlyát. Kimerültséget, koncentráció- alvászavart zavart okoz. A kristályok folyamatosan negatív ionokat bocsátanak ki, ezzel megvédik önt az elektroszmogtól. Ebbõl az energiából ön folyamatosan töltõdik.

A sólámpákkal elvégzett tesztek azt bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekeknél, akik koncentrációs és alvási zavarokban szenvednek, rövid idõ alatt jó eredmények érhetõek el. A földi élet az õstengerbõl indult el és ezek a kristályok ezen "õsleves" eredeti összetevõit õrizték meg. A Himalája kristálysó 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, ami ugyan ebben az összetételben található meg az emberi vérben, könnyben, magzatvízben. Miközben az õstenger kiszáradt a sók magukba szívták a napfény erejét. Ezeket a tiszta erõket a Himalája hegyei évmilliókon át megõrizték és kikristályosították. Indiában és Tibetben a Himaláját szentként tisztelik. A sókristályok gyógyító erejét a mai orvostudomány is elismeri. A sólámpák talán a legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrások.

Miben több a SPIRIT Kristálysó lámpa?
A kristályok képesek spirituális energiákat, programokat felvenni, raktározni és felerõsíteni. Ez a kristálygyógyászat egyik alapelve. Ezek a Himalája kristályok tökéletesen alkalmasak energiafeltöltésre, programozásra. A SPIRIT Kristálylámpák parapszichológiai módszerekkel, TÉRTISZTÍTÓ programmal, energiával vannak feltöltve. A sókristályok gyógyhatása tudati energiával fel van erõsítve. A szakirodalom az ilyen elektromos készülékeket radionikai készülékeknek hívja.

Ön egy olyan kristálykészüléket kap, amely a helyiség szabad szemmel nem látható dimenzióiban:
• megtisztítja a teret az ártalmas energiáktól,
• feltölti pozitív erõvel a helyiséget,
• védõpajzsot hoz létre, hogy semmilyen ártalmas erõ, lény ne fertõzze a helyiséget.
Ha egy hozzáértõ auralátó bekapcsolt állapotban megvizsgálja a SPIRIT Kristályt, akkor a szent emberekéhez hasonló aurát lát. Fehér-arany-ibolya-szivárvány színekkel borítja be a helyiséget, a szabad szemmel nem látható dimenziókban. Sok ember ösztönösen képes megérezni a kristályokból áradó életet támogató erõt.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[6250]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 


/img/hirdetes/teszt-csavar-google.jpg
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x