Az éltető víz és a bioenergia
Címlap / Szépség-Egészség / Az éltető víz és a bioenergia

Az éltető víz és a bioenergia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-05

Mi, emberek olyan bolygón élünk, melynek 70%-a víz. Környezetünkkel való szoros szimbiózisra mutat, hogy az emberi test 70%-a is víz. A víz elengedhetetlen életünk fenntartásához, ezért olyan étrend kialakítására kell törekednünk, melyben szereplő ételek legalább 70%-a víz. Csak kettő elégíti ki ezt a kívánalmat: a zöldség és a gyümölcs. Bármi mást eszünk, az sűrített, vagyis főzés, hőkezelés által csökkentett víztartalmú. 

Az emberi szervezet valamennyi táplálkozási szükséglete - vagyis a vitaminok, ásványok, fehérje, aminosav, enzim, szénhidrát mind fellelhető a gyümölcsökben és zöldségekben. Ezért lenne nagyon fontos, hogy minden reggel megigyunk egy nagy pohár frissen préselt, kevés vízzel higított gyümölcs- vagy zöldséglevet.

A tápanyagok testen belüli szállításában a víznek fontos szerepe van:
részt vesz  a táplálék sejtekhez való eljuttatásában, valamint  a méreg- és salakanyagok elszállításában, a méregtelenítésben. 

Gondoljunk csak bele, naponta hányszor mosakszunk, mossuk ruháinkat, tisztítjuk környezetünket, de testünk belsejének tisztítására nem fordítunk kellő figyelmet.

Elengedhetetlen napi 2- 2,5 liter tiszta ásványvíz fogyasztása! Ebbe nem számít bele a kávé, feketetea, üdítők, levesek.

A vízszegény táplálkozás hatására a felhalmozott salakanyagok nem tudnak megfelelően távozni, felhalmozódnak és tovább mérgeznek minket. Sejtjeink szomjaznak, keringésünk lelassul, fáradtság és koncentrációs zavarok lépnek fel, bőrünk száraz, ráncos lesz, az izületekben és lágy részekben lerakódott mérgek betegségekhez vezethetnek: köszvény, vesehomok, székrekedés, zsírlerakódás stb.

Kutatók felfedezték, hogy a víz kristályokra bontható  és a kristályok, mint tudjuk, információt tudnak tárolni (lásd számítógép). A víz átveszi környezete energiáinak rezgését , ami lehet pozitív vagy kevésbé jó - és eltárolja ezeket a rezgésinformációkat. De a víz nemcsak át tudja venni környezete információit, de át is tudja adni a sajátjait. Ezért lehetőleg ügyeljünk, milyen vizet iszunk, ne csak mentes legyen káros anyagoktól, mint  baktériumok, szennyeződések, klór ( a klór szétrombolja a kristályszerkezetet, ezzel tönkre teszi a vizet), hanem energetikailag pozitív rezgéssel is rendelkezzen.

Én a rendelőmben ilyen vízzel kínálom betegeimet, és kérésre elvitelre is készítek a kezelést kiegészítő, bioenergiával programozott vizet.
A bioenergiáról:  már orvosok és tudósok által is igazolt, hogy  mindenkinek van elektromágneses rezgéshulláma , ez  7,8 Herz. Ha ez a rezgésszám eltolódik, a szervezet védekező mechanizmusában gyenge pont keletkezik, és lehetőség nyílik betegségek kialakulására.
A megfelelő rezgés visszaállítása bioenergiával történik, a szervezet visszanyerve természetes védekező képességét, könnyebben legyűri a megbetegedéseket.

Bioenergetikai kezelés megelőzésképpen, illetve a szervezet karbantartásaképpen is
hetente egyszer javasolt. Szeretettel várom Önöket rendelőmben.

Balázs István okl. terészetgyógyász
XV. Zsókavár u.37. fsz.
e-mail: eletpalca@eletpalca.hu
www.eletpalca.hu
Bejelentkezés:: 410-8651, 06-30/934-6638

A cikkben említett problémákkal és még sok más természetes gyógymóddal, szakértő kollégáim segítségével rendszeresen foglalkozunk a DIGI TV csatornáján látható ALTERNATÍV természetgyógyász magazin című műsoromban. Várom Önöket a képernyő elé minden héten kedden 19.00-tól. Adásunkat interneten is figyelemmel követheti a www.lpmedia.hu/digi-kábel oldalon. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3187 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x