Mi történik a természetgyógyász rendelőjében?
Címlap / Szépség-Egészség / Mi történik a természetgyógyász rendelőjében?

Mi történik a természetgyógyász rendelőjében?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

A természetgyógyászati szemlélet alapja, hogy minden ember más, így mindenkinél más jellegű kezelés és terápia érheti el hatást. Egy jó természetgyógyásznál minden kezelés egyénre szabott, senki sem kapja ugyanazt a gyógyítást. 

"Jaj, a derekam !" - mondta O.I. úr, mikor egy hirtelen mozdulattal a tejes hűtő felé fordult.
"Már 10 éve fáj, mindig kiújul a lumbágóm, és az orvosok csak írják fel a recepteket, én meg csak kínlódok."


Ekkor különös bizsergést éreztem a tenyeremben, kijöttem a pult mögül és I. derekára tettem a kezem, aki jólesően nyugtázta - jó meleg!

Úgy tíz perc múlva úgy éreztem, elég. A rajtam keresztülhaladó erő - amit mai tudásommal már  "kozmikus energia" névvel illetek - úgy átforrósította a kezem, hogy el kellett vennem a derekáról. De az I. arcán szétáradó megkönnyebbülés és felszabadult sóhaj jelezték, valami történt.  "Jé, nem fáj " - mondta O.I. úr, lehajolt , megérintette cipője orrát - amit nem tett már évek óta - majd "Ez csoda!" felkiáltással kiviharzott a boltomból.

Így kezdődött, így lettem lassan boltosból gyógyító, egyre szaporodtak az esetek, többen és többen keresték fel a közértet, hogy bajaikra gyógyírt keressenek. Mikor egy hölgy nyakáról eltűnt a daganat 20 perces kezelésem után, éreztem, váltanom kell. Elvégeztem a megfelelő állami iskolákat, megtudtam, mi is az a természetgyógyászat, megismerkedtem az évezredes népi hagyományokkal, ókori gyógymódokkal, így vált belőlem okleveles reflexológus, természetgyógyász. Megtaláltam, amire születtem, hogy az embereknek segíteni tudjak.

Tíz év tapasztalatával a hátam mögött sokféle betegséggel szembesültem. Volt olyan páciensem, aki a rá váró műtét elől menekült hozzám - egy 24 éves fiatalembernek amputálni akarták a lábujját érszűkület miatt. A 17. kezelésem után visszament kontrollra, ahol orvosa közölte vele, hogy meggyógyult. T. azóta újra teljes életet él, munkába állt, kirándul, rock koncertekre jár. A szintén fiatal Ramóna 13 éve küszködött migrénes fejfájással, élete során több gyógyszert szedett be, mint vitamint. Éreztem, itt a betegség okát kellene megkeresni, amit a harmadik kezelés és sok beszélgetés után együtt meg is találtunk egy gyermekkori trauma feltárása közben. Azóta R. megfogadta életmód-tanácsaimat, változtatott étkezésén, így látogatásai rendelőmben már csak a havi egyszeri alkalomra, a jó kondíció fenntartására korlátozódtak.


Én azt vallom, nincs egy "nyerő gyógymód, amit csak én tudok", hiszen minden ember más, másként éli meg a vele történő dolgokat, más betegsége jön elő mintegy reakcióként a felmerülő problémákra, amiket különböző gyógymódokkal és terápiákkal kell kezelni, személyre szabottan. Van, akinek az energiakezelés már egy-két alkalommal hatásos, van, aki ezt nem tudja elfogadni és a manuális terápiákat részesíti előnyben, náluk alkalmazom szükség szerint a reflexológiát (pontnyomásos talpmasszázs), gyógyító nyirokmasszázst, vagy frissítő  gerincmasszázst. Van, aki inkább a beszélgetéseket igényli, hogy feltárhassa akár saját maga előtt is a problémáit. Az életmód tanácsadást általában mindenki igényli, hiszen azért választják a természetgyógyászt, hogy újra megtalálhassák a természetben és saját magukban elveszettnek hitt egyszerű, kézenfekvő gyógymódokat. Szigorú diéta és tilalom nálam nincs, azt vallom, meg kell találni az egyénre szabott ételeket, melyek számára előnyösek, és jóízűek, melyeket szívesen fogyaszt. Ha nem tud lemondani egy-egy károsabb ételről, ajánlok mellé olyan kiegészítőt vagy fűszerként is használatos gyógynövényt, mely csökkenti a nem kívánatos mellékhatásokat.

Hiszem, hogy ha valaki valóban szeretne változtatni eddigi életmódján, és meg AKAR gyógyulni, annak tudok segíteni feloldani a blokkjait, hogy újra szabadon áramolhasson benne az életerő, ezzel aktiválva saját szervezete öngyógyító erejét.

Szeretettel várok mindenkit rendelőmben.

Balázs István okl. természetgyógyász
TEST - LÉLEK Rendelő

1157. Budapest XV. Zsókavár u.37.
Bejelentkezés: 410-8651, 06-30/ 9346-638
www.eletpalca.hu


A cikkben említett problémákkal és még sok más természetes gyógymóddal, szakértő kollégáim segítségével rendszeresen foglalkozunk a DIGI TV csatornáján látható ALTERNATÍV természetgyógyász magazin című műsoromban. Várom Önöket a képernyő elé minden héten kedden 19.00-tól. Adásunkat interneten is figyelemmel követheti a www.lpmedia.hu/digi-kábel oldalon.

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 23690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x