Pazar kardigánok hűvös napokra
Címlap / Szépség-Egészség / Pazar kardigánok hűvös napokra

Pazar kardigánok hűvös napokra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Itt van az ősz, itt van újra - elő a kardigánokkal a gardrób mélyéről! De persze az sem baj, ha beszerzel egy-két új, divatos darabot idén ősszel. 

A kardigán az egyik legpraktikusabb ruhadarab, ehhez kétség nem fér. Legnagyobb hasznát az átmeneti időszakban vesszük, amikor napközben még meleg van, estére viszont már igencsak lehűl az idő, arról nem is beszélve, ha elkap egy-egy zápor hazafelé menet.


Vigyázat, a lengébb, kevésbé sűrű szövésű vagy különleges fazonú kardigánok nem bizonyulnak mindig jó választásnak, mert könnyen lehet, hogy egyáltalán nem melegítenek ott, ahol kell (például derékrészen), másutt viszont feleslegesen növelik a melegérzetet (pl. magas nyak). Ezért inkább a kényelmi szempontokat, mintsem a divatos megoldásokat vedd figyelembe vásárlásnál
Jó pont például, ha a kardigán megkötős, akkor minden bizonnyal alkalmas arra, hogy a nőknél érzékeny derék- és hastájékot melegen tartsa. A klasszikus végig gombos fazon, bár nem a legszexibb viselet, garantáltan nem fogsz benne felfázni.


A mostanában divatos tunika-fazonok még a legnagyobb hidegek idején is jó szolgálatot tesznek majd. A magasított nyak vagy a vastag garbós, zsabós megoldás viszont nagyon meleg tud lenni, ezzel érdemes számolni. Ősszel nem biztos, hogy szükség van erre, mert ha fázik a nyakad, egy hozzá illő kendővel is körbetekerheted.  Télen viszont nagyon praktikus!


Kardigánnak látszó tárgyak – ezeket inkább csak melegebb napokra vagy kifejezetten dekorációs célokból érdemes hordani.


Képek: Polyvore, Bonprix, Tally Weijl
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5257 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x