Őrülj meg - cipődivat 2011. ősz
Címlap / Szépség-Egészség / Őrülj meg - cipődivat 2011. ősz

Őrülj meg - cipődivat 2011. ősz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Tipegj, mint egy igazi hölgy, trappolj, mint egy vagány rocker! Most mindkét énedet megélheted, az idei őszi cipődivat nem ismer határokat. A magas sarkak azonban minden eddiginél jobban előtérbe kerültek, úgyhogy jobb, ha hozzászoksz a centikhez, ha eddig még nem tetted volna. 

Idén ősszel mindent szabad a divattervezők szerint, mi azonban megpróbáltunk olyan darabokat keresgélni, amiket jó eséllyel a hétköznapi viseletbe is be tudsz majd illeszteni és nem utolsósorban, hordani is tudod különösebb fájdalmak nélkül. A platform talpú és más egyéb csodákat ezért most mellőztük.

Idén az első számú favorit egyértelműen a szolid és nett fűzős cipő, legyen szó egy bájos bokacipőről vagy egy magassarkú csizmáról. Ha egy cipőt tervezel venni idén, az mindenképp ilyen legyen! Emellett természetesen számos más megoldással találkozhatunk az egyszerű bebújós cipőtől kezdve a sokpántos-csatos fazonokig.


Ahogy a ruhák, úgy a cipők is leginkább őszi színekben pompáznak. A legpraktikusabb természetesen a barna, amit mindenhez viselhetsz, de ebből is elérhető már számtalan különféle árnyalat. Ám idén ne mondj nemet, ha a belső hang azt súgja, hogy muszáj megvenned azt a pompázatos bordó, narancs vagy éppen piros cipellőt – egészen biztosan találsz hozzá illő árnyalatban egy csomó mindent a gardróbodban. Ha inkább a vagányabb stílus híve vagy, akkor is megtalálod a számításodat: kedvedre válogathatsz a rockos fazonok, a hosszú csizmák, a szegecses vagy éppen állatmintás darabok közül.


Kreatív megoldásokban és újításokban sincs hiány. Még mindig hódítanak a különféle rátétek, úgy mint masnik, fodrok, gombok, csatok és társaik. De az abszolút nyerő idén az állatminta, főleg, ha piros vagy fekete árnyalatban pompázik, és az évek óta divatos szőrmerátét. Ha pedig valami igazán ütősre és feltűnőre vágysz, válassz olyan modellt, amely mindezeket kombinálja, például egy magassarkú fűzős csizmát párducmintával vagy egy szőrmés-csatos csizmácskát.Képek: Polyvore.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8787 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x