Válás és újjászületés, öröm és elmúlás
Címlap / Szépség-Egészség / Válás és újjászületés, öröm és elmúlás

Válás és újjászületés, öröm és elmúlás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Mivel a válókat segítem, megvádolnak sokan, hogy váláspárti vagyok, sőt, kifejezetten biztatom az embereket a válásra. De ez hagyján, a nagyobb baj, hogy magam is úgy érzem, amikor többször is megjelenik a facebookon egy-egy felhívásom, ha újabb csoport kezdődik, hogy jaj, ez olyan nem jó, állandóan jövök itt a válással. Mennyivel jobb lenne, ha valami örömtáncot hirdetnék, nem vennék körül ilyen félreértések és rossz érzések. 

Aztán az jutott eszembe, vajon, amikor azt mondom, segítek a gyászolóknak, olyanoknak, akiknek meghalt egy hozzátartozójuk, akit nagyon szerettek, akkor én halálpárti vagyok?  Akkor én arra biztatom az embereket, hogy haljanak meg, illetve halasszák meg a szeretett hozzátartozójukat?

Mert annyira buzog bennem a segíteni vágyás, hogy bármi áron? Jaj, mihez is kezdenék magammal, ha nem lennének veszteségeink? Mivé lenne az én szeretett hivatásom? Jól is néznék ki!


Nos, közlöm mindenkivel, én örömpárti vagyok, azt szeretem, ha az emberek visszatalálnak az életük örömeihez, és megbékélnek a sorsukkal, mi több, ne adj isten, még akár teljesebbé is teszik az életüket, mint az korábban volt. Amúgy, ezt akár tehetik úgy is, hogy a házastársuk mellett teszik le a voksukat. Volt erre is példa már a csoportban, hogy valaki arra jött rá, a csoporttagok tükrében, hogy megéri küzdeni még a házasság megmentéséért.

Tiltakozom tehát a vádak ellen, és tiltakozom saját vádjaim ellen is, és tiltakozásom jeleként ezennel jelentem, igenis kezdődik 23-án egy Válás és újjászületés szeminárium, olyanok számára, akik nehezen boldogulnak ezzel a fránya elszakadással, meg a vele járó sokféle, lelket háborgató érzéssel.

www.valasesujjaszületes.com
magdolna.singer@gmail.com

Singer Magdolna

Kép: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3756 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x