Női energiák az év végén
Címlap / Szépség-Egészség / Női energiák az év végén

Női energiák az év végén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Közeleg, sőt már itt is van az év vége: forralt bor és sült gesztenye időszaka, amikor bejgli illata lengi be a levegőt. Néhány nappal később recsegő trombitaszó és pezsgőpukkanás riogatja a rosszkedvet. Csak rajtunk múlik, hogy milyen energiákat szabadítunk fel magunkban. 

 A környezetünk és világunk változásai ránk is hatással vannak. Folyamatosan új dolgok történnek velünk és körülöttünk, szokatlan helyzeteket kell megoldanunk, változik élethelyzetünk és mi magunk is. Egyszerre több helyen kell megállnunk a helyünket, több szerepet vállalunk fel egy időben, sokszor új, addig ismeretlen szerepekbe kell belehelyezkednünk, vagy olyanok kerülnek túlsúlyba, melyeket nem kedvelünk. Egyszer vezetők vagyunk, máskor irányítanak bennünket, egyszer barátok vagyunk, aztán anyák, máskor szeretők, egyszer kemények vagyunk, máskor gyengédek, egyszer befogadók, máskor ellenállók. Hogyan alakulnak ezek az év végén? Hogyan kezeljük energiáinkat, mire használjuk őket?
 
A Karácsony hagyományosan a béke, szeretet, család és a befelé fordulás időszaka. Napjainkban e helyett inkább a pörgés, ajándékvadászat, a konyhai sürgölődés, és a rokonlátogatás jellemzi. Mégis hallgassunk a belső igényeinkre, és álljunk meg egy-egy pillanatra. Találjunk magunknak időt autóvezetés közben, fürdetés után, vagy az ebédidőből lopva néhány nyugodt percet. 
 
Fordítsunk időt magunkra, érzéseinkre, gondolatainkra. Figyeljük meg magunkat, mostani állapotunkat, nézzük szembe félelmeinkkel, és tekintsünk örömmel mindarra, ami pozitív az életünkben. Gondoljuk át hogyan alakult az évünk, mik történtek velünk, hogyan sikerült megvalósítanunk terveinket. Ne mérlegeljünk, ne ítélkezzünk, csak vegyük számba mindezeket. Tudatosítsuk, milyen élethelyzetek, feladatok kerültek előtérbe, és hogyan viselkedtünk megoldásuk, megélésük során. Mely szerepek kerültek túlsúlyba, melyek tűntek el, melyekre tekintünk elégedetten, és melyekben kell még fejlődnünk. Azt is figyeljük meg, milyen energiáink erősödnek most. Nézzük meg, kik is vagyunk, milyenek is vagyunk ma. 
 

Csendesedjünk el, keressük meg magunkban a nyugalmat és a békét. Teremtsünk magunkban egy kis zugot, és tekintsünk erre a helyre magunkban, mint egy belső szentélyre, ahová elvonulhatunk. Akkor is, amikor kívülről nem látszik semmi rajtunk, ugyanúgy végezzük feladatinkat mint máskor, mi magunk tudjuk akkor is, hogy ebben a belső szentélyben vagyunk, harmóniában.
 
Szilveszterkor pedig engedjük el bátran mindezeket. Az új év éjszakáján hagyományosan mulatsággal, hangzavarral űzzük el a rossz energiákat. Gyakran ijesztő álruhában, maszkban rémisztjük el a rossz szellemeket. Mi öltsük magunkra a jókedvet, örömet.
 
Az új évet pont ellenkező energiákkal várjuk: ez a megnyílás, bulizás, szórakozás, kitárulkozás időszaka. Mutassuk meg életvidám, boldog, kereső énünk. Hagyjuk felszabadulni érzelmeinket, vágyainkat, szabaduljunk meg mindattól, amit nem kívánunk. Oldódjunk fel az új lehetőségek kapujában, és nyitottan, felszabadulva, pozitív energiákkal várjuk az új lehetőségeket. Mindazt az újat, amelyet az új év hoz.
 
Ha mindezt szeretnéd még jobban átélni, látogass el egy női jóga órára: www.divineyogacenter.eu 
 
Schrick Tímea
nőijóga-oktató
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3687 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x