Fejfedőket fel! Sapkatrendek a téli zimankóra
Címlap / Szépség-Egészség / Fejfedőket fel! Sapkatrendek a téli zimankóra

Fejfedőket fel! Sapkatrendek a téli zimankóra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Bizony mostanában lehűlt a levegő odakint, és még nagyobb hidegre számíthatunk a következő napokban. Nem árt melegebben öltözködni és a fejünkre húzni egy sapkát. De hogy milyen sapkát? Segítek neked választani, milyen trendek láttak idén napvilágot és ebből hogyan érdemes válogatni. 

1. A kötött, bojtos
Idén télen a kötött bojtos sapkák nagyon közkedveltté váltak. Rengetegféle variációval találkozhatunk, legyen az egy színű, bordás kötésű, csavart kötésű vagy norvég mintás… Egyes változatairól azt gondolnánk, kinyúlt, vagy talán elrontották, olyan bőnek és buggyosnak tűnik. Aki ezt gondolja, téved, mert nagyon is ilyenre tervezték, hiszen ez a fazon inkább a lazább és hanyagabb stílusok kedvelőinek fog tetszeni.2. A tányérsapka

Ezt a stílust a kifinomult és franciás stílust kedvelők érezhetik közel magukhoz. Azoknak nem merném ajánlani, akik fázósabbak, mert sikkes ugyan, ha féloldalasan viseljük, de hidegebb időben bizony az ember egyik fülét feláldozza a franciás sikk érdekében. A kerek arcformákhoz nem ajánlom, hiszen lapos és tányérszerű a formája, az ilyen arcformát még inkább kerekíti.


3. Kalapom-pom-pom

Talán hihetetlen, de télen is divat a kalap. Rengetegféle modell közül válogathatunk és egy ideje a legdivatosabb darabok közé tartozik. Nagyon stílusos viselet lehet mindenki számára, csupán meg kell találni a fejformához legmegfelelőbb darabot. A kalapban nem csak az a jó, hogy már önmagában is stílusos, hanem a legegyszerűbb viseletet is feldobja és ráadásul rengetegféle stílussal lehet variálni. Idén télen vastagabb filc anyagból is kapható, mely most a legdivatosabb fejfedő az összes közül.4. Füles

Nem, nem az a Füles a Micimackóból, hanem a téli fejfedők egy mini fazonjáról beszélek, azaz a fülvédőről. Aki nem szereti a sapkákat, mert egyszerűen nincsen kibékülve velük, mert idegesíti, hogy valami lenyomja a haját, vagy esetleg túl meleg neki a sapka, vagy nem találta még meg a hozzá illő formát, és még megannyi érvet fel lehetne sorakoztatni… azoknak ajánlom ezt az egyszerű, de nagyon cuki megoldást. Ennek is többféle változatával találkozhatunk az üzletekben: szőrös, kötött, polár, mintás, egyszínű… A szőrös változat nagytestvére az usánka jellegű, szintén többnyire szőrmés változatban előforduló óriási sapka. Ezt a változatot viszont már a fázósabbaknak ajánlanám.


Cseh Éva
divat- és öltözködési tanácsadó
www.termeszetesente.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x