25 gyönyörű báli kiegészítő
Címlap / Szépség-Egészség / 25 gyönyörű báli kiegészítő

25 gyönyörű báli kiegészítő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A farsangi szezon apropójából összegyűjtöttünk néhány igazán míves, vagy éppen dögös báli kiegészítőt, amelyek jól passzolnak az elegáns estélyikhez és a különleges báli ruhákhoz. 

Visszafogottan elegáns
A klasszikus stílus kedvelőinek nincs nehéz dolga, ha egy hagyományosan elegáns báli ruhához keresnek kiegészítőket. A gyöngy, az arany és a finom árnyalatú drágakövek minden színű ruhához jól passzolnak.


Drámai bálkirálynő

A vörös és a fekete a drámai, színpadias hatást keltő színek két legerősebbike. Jól passzolnak természetesen a vörös és fekete ruhákhoz, de remekül feldobhatsz velük egy arany, ezüst ruhát és kellően megvadíthatsz egy fehéret is. Egy ilyen összeállításban helye van az eltúlzott méretű ékszereknek is.


Merészen bohó

Ha az a típus vagy, aki fittyet hány a konvenciókra és mindig szeret kitűnni a megjelenésével a tömegből, akkor egészen biztosan a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt helyezel. Jól is teszed, hiszen egy különleges vagy éppen extrém darab az egész megjelenésedet tökéletesen eredetivé varázsolja, mint például egy elefántfejes gyűrű vagy egy keleti stílusú narancsszín karkötő.Képek: Polyvore
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x