Gift of Life - jótékonysági divatbemutató
Címlap / Szépség-Egészség / Gift of Life - jótékonysági divatbemutató

Gift of Life - jótékonysági divatbemutató

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A fashion show olyan neves tervezők munkáit, legújabb kollekcióit mutatja be, mint Makány Márta, Funmilayo Deri, Tomcsányi Dóra, Szépligeti Ágnes, Innoé/Mohari Kinga és Csergő Noémi. Ruhakölteményeik mellett közkedvelt márkák is helyet kapnak a kifutón: Marinepool, Marco Biego, Marks&Spencer, Marlboro Classic, Süel, Furla, Reno... A show koreográfusa-rendezője Tóth Mercédesz (Talizmán Art Produkció), háziasszonya: Szabó Patrícia. 

A rendezvényt a Boscolo Hotel fogadja be. A szálló különleges hangulatú átriumában a show után finom falatokkal és italokkal kínálják a vendégeket – a Carat Premium Vodka, a Ferger-Módos Szekszárdi Borászat, a Zazzi Cukrászda és számos más támogató jóvoltából.


A divatbemutatóra megvásárolt belépőjegyekből befolyt összeg adományként segíti a Gift of Life program munkáját. A Rotary Magyarország és a Gift of Life International amerikai nonprofit szervezet az elmúlt évben kereste meg az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központját, és felajánlották, hogy anyagilag támogatják a Magyarország határain túlról érkező, szívsebészeti ellátásra szoruló gyermekek kezelését.


Időpont és helyszín:
2012. március 10., 19 óra, Boscolo Hotel (1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.)


A jótékonysági rendezvény szervezői az ARS Factory és az Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség.


A belépőjegy ára elővételben 4000 Ft. Jegyvásárlás: a 06 20 424 3332-os telefonszámon vagy az info@arsfactory.hu e-mail címen, vagy online a www.arsmagazin.hu/shop.html oldalon. Helyszíni vásárlás esetén a belépő ára 5000 Ft.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3770 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x