Nagy tavaszi női tuningszerviz
Címlap / Szépség-Egészség / Nagy tavaszi női tuningszerviz

Nagy tavaszi női tuningszerviz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem ha nőnek születik az ember lánya, akkor nagyon különleges kapcsolata van a tavasszal. Elemi erejű női energiák kezdenek ilyentájt áradni a testünkben - még akkor is, ha a kitörni készülő tavaszi fáradtságot is érezzük. (Aminek oka sokkal inkább a téli vitamin- és napfényhiány utóhatása, semmint az, hogy tényleg kialvatlanok lennénk.) Sokszor azonban nem tudjuk megfelelően kezelni, kordában tartani ezt az áradást. 

Mihelyst kisüt a nap, és megcirógat az első, kellemesen langymeleg napsugár, a nők többsége már érzi, hogy bizsereg, a napsütéses órák számának emelkedésével meg egyenesen arányosan bugyog, fortyog benne az energia. Mindez természetesen heveny tettrekészségben szokott megnyilvánulni:
  • lázasan kezdjük sikálni a lakást - ami már csak azért is velejárója a nők tavaszköszöntő rituáléjának, mert a tavasszal megállíthatatlanul jön a húsvét is, és a legtöbb nő családi hagyományai alapján kódoltan ekkorra időzíti az év első nagytakarítását is...
  • a napsütéssel együtt jön a felismerés is, hogy a lakás mintha elszürkült volna télen, ezért ez egyeseknél a fészekrakó-átalakító ösztön megerősödésével is jár. Amit persze a legtöbben roppant költséghatékonyan szeretnénk megoldani. (Nálam ez legtöbbször a bútorok ide-oda tologatásában merül ki, az ötletesebbek, kreatívabbak meg úgy megvariálnak mindent, hogy rá sem lehet ismerni a házra...)
  • természetesen ilyenkor kezdünk behúzott hassal a mérlegre állni is, és szörnyűlködve kezdünk egy fogyókúrába,
  • hiszen elemi késztetést érzünk arra is, hogy ilyenkor fenekestül felforgassuk a még használható könnyebb, tavaszi ruhák után a szekrényt. (Ha még az is kiderül, hogy nem férünk bele a vékony gatyóba, meg a minibe, netán már a kosztümkabát sem gombolódik olyan könnyedén, akkor azonnali hatállyal életbe lép az előző pont.)
  • és ha már a nagy tavaszi megújulásnál tartunk, persze tükörbe is nézünk, és rájövünk, hogy a hideg hogy tönkrevágta az arcunkat, bőrünket, tehát roppant aktívan igyekszünk azt újból selymessé tenni - különben képtelenek lennénk az év hátralévő részében emberek közé menni...
  • no és persze ha már van csemete is, akkor kénytelenek vagyunk belátni, hogy ha bennünk energiabuzgást vált ki a tavasz, akkor bennük komplett energia-ősrobbanást - és azt kezelni kell tudni, akár félkézről is.


Szóval akárhogy nézem is, a tavasszal együtt feléled bennünk a nő is. De mihez kezdjünk vele? Pontosabban: mihez kezdjünk azzal a sok mindennel, ami a nőiséget jelenti? Hogy lehet ennyi mindent, és minél hamarabb, de legjobb, ha egyszerre megvalósítani? Ez egy komplett női tuningszervízt jelentene. Hol van olyan?

Jelentem, van! Támogató női, nőcis közeg, ahol lehetsz nő, feleség, anya, konyhatündér, bombanő, vagy éppen kreatív művésznő. És mindezt egy egész tavaszon keresztül. Indul ugyanis a NőiTuning konferenciasorozat! Ha pedig az írásban Magadra ismertél, akkor ezt egyenesen Neked találtuk ki!


Hogy hogyan tudod mindezt megvalósítani? Nézd meg itt!


Gyere el és érezd jól Magad velünk!

Kép: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3737 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x