Segítsünk Rubint Rékával és Norbival!
Címlap / Szépség-Egészség / Segítsünk Rubint Rékával és Norbival!

Segítsünk Rubint Rékával és Norbival!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A HarmoNet támogatja Schobert Norbert és Rubint Réka példamutató kezdeményezését, melyet tegnap tettek közzé a Facebook oldalunkon! Szeretnénk, ha az összefogás példaként állna mindenki előtt! 

Így szólt Norbi levele:
Ugye nem szégyen ha sírok? Tiszaújváros. Egy 27 éves Anyuka meghalt. Réka rajongója volt. Begyulladt a füle, az ügyelet elküldte, két nap múlva megtámadta az agyat. Most 20-án lett volna az esküvőjük. 5 éves Mira és a pociból kimentett 32 hétre született Glória maradt. No meg a svájci hiteles lakás 25 négyzetméter. 40 helyett már 87 a havi törlesztő 15 évre. Eladni lehetetlen. Zsolt nem tud most dolgozni, mert most Ő az Anya. Levittünk pénzt, rajongóink adományait és küldöm nekik a menüm. Nem akarok jótevőként tetszelegni, tisztességes embernek érzem magam e nélkül is. Azért mutatunk példát, hogy Benneteket is megkérjünk valamire: Lájkoljátok és osszátok meg a bejegyzést! Utaljatok legalább egy ötezrest az Édesapa számlájára! (KH Bank 10401969-86755474-87691005 Tóth Zsolt) Ha ezren megtennénk, akkor már kihúznánk majdnem a bajból, bár a szerelmét nem tudjuk visszaadni. Ennyi. Köszönöm. Elnézést, hogy ezzel zavartam.
Norbi


Amennyit a HarmoNet tenni tud, csupán annyi, hogy kérünk minden olvasót, aki tud és teheti, pénzadományát küldje el a rászoruló családnak, aki pedig pénzzel nem, legalább egy megosztással támogassa ezt a kezdeményezést!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4142 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x