Miben járunk idén nyáron? Cipődivat 2012. nyár
Címlap / Szépség-Egészség / Miben járunk idén nyáron? Cipődivat 2012. nyár

Miben járunk idén nyáron? Cipődivat 2012. nyár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Szandálok, papucsok, gladiátorsaru, platform topán és más nyári csodák - mit hordjunk idén nyáron, ha divatosak akarunk lenni? Mit viseljünk, ha a lábunk egészsége is számít? Nagy szandálkörkép 2012. 

Mit hordunk idén nyáron?
A néhány éve berobbant gladiátorszandálok még mindig tartják magukat, bár ha ízlésesnek tartod magadat, akkor inkább valami szolidabb változatba nevezel be. A legtöbb ilyen stílusú darab minden, csak nem nőies – bár ha éppen ez a célod, akkor persze rendben van.  Hála istennek, idén mintha finomodtak volna a gyártói fantáziák, és egész pofás kis darabokra is rá lehet akadni. Vagyis már nemcsak a fekete, vastag szíjas, szegecses verzió létezik, hanem láss csodát, ennél kifinomultabb modelleket is sikerült piacra dobni!


Újra visszatértek a hagyományosabb szandálmegoldások, amelyek a lábfejet is rögzítik és a bokát is kellően tartják. Ez mindenképpen üdvözlendő trend, hiszen a lábujjközös papucsok és a magastalpú platform csodák után végre ismét fogunk tudni normálisan járni.  A végletes trendek között szerencsére számtalan átmenet létezik, így a topánkád akkor is lehet divatos, ha egyúttal a lábad kényelme és egészsége is fontos. Válogathatsz az enyhén magas talpú, csinos papucsok, a gladiátor cipellőkre épphogy csak hajazó, finom szíjakból készült, elegáns szandálok és társaik között.


A magas sarkú vagy talpú nyári lábbeli kiválasztása még körülményesebb, mint a laposaké. Ezekben ugyanis rövidebb ideig lehet kényelmesen járni, muszáj tehát a legoptimálisabb kialakításút kiválasztani. A több centi vastag platform talp vagy a tűsarok nem igazán kedvez a lábunk egészségének, ezért ezeket inkább csak különleges alkalmakkor viseljük, mindennapi viseletként kevéssé alkalmasak.Képek: Polyvore
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8315 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x